Богдан Шелудяк розкрив нові подробиці свого рідкісного захворювання: як проходить реабілітація шоумена

Блогер Богдан Шелудяк розповів шанувальникам про свій серйозний діагноз – синдром Гієна-Барре. 31-річний Буше поділився, якими були перші дзвіночки недуги та зізнався, як проходить його лікування.

Початок захворювання

Чоловік пригадує, що все розпочалось із запаморочення. В очах двоїлось, а зранку наступного дня стан значно погіршився. Блогер припускав, що причиною може бути зміна артеріального тиску, тож випив таблетку, але вона не допомогла. Згодом з’явились нові симптоми, а саме: оніміння кінцівок та пахової зони.

Ведучий шоу “Хто зверху?” звернувся до спеціалістів, які дали направлення на аналізи, проте захворювання прогресувало – ввечері того ж дня в молодого чоловіка з’явились проблеми з дикцією та голосом. Буше пригадує, що вранці ледь підвівся з ліжка, тому одразу поїхав до лікарні. Довелось звертатись до близьких, адже Богдан фізично не міг пересуватись без сторонньої допомоги.

Богдан Шелудяк розповів, як проходить лікування його рідкісного захворювання
Богдан Шелудяк розповів, як проходить лікування його рідкісного захворювання

Блогер зізнався, що ще ніколи в житті так погано себе не почував, в якийсь момент навіть думав, що це “кінцева зупинка”.

Лікування

Врешті Богдану діагностували рідкісний синдром Гієна-Барре. Це захворювання, що поступово паралізує тіло, а імунна система атакує певні ділянки периферичної нервової системи. Шелудяк був вимушений лягти до лікарні.

Днями чоловік поділився деталями лікування у своєму Instagram. Він розповів, що хвороба не прогресує. Зараз він продовжує відчувати ті ж симптоми, що з’явились на етапі розвитку захворювання. Слабкість, оніміння кінцівок, запаморочення порушення координації та мігрені все ще тривожать, проте Буше почувається набагато краще. Продовжує приймати необхідні препарати та проходить реабілітацію.

Богдан Шелудяк розповів, як проходить лікування його рідкісного захворювання
Богдан Шелудяк розповів, як проходить лікування його рідкісного захворювання

Блогер зізнався, що йому дуже пощастило, адже захворювання проходить без ускладнень. Він розповів про випадки, коли кінцівки можуть повністю відмовити, а людині доведеться заново вчитись ходити.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.