“Живе за мої гроші”: Полякова розповіла, чим зараз займається чоловік Буряковський – вже не такий успішний?

Співачка Оля Полякова відверто розповіла, чим зараз займається її чоловік, український бізнесмен Вадим Буряковський. Про це зірка поділилася у новому інтерв'ю, на яке запросив Слава Дьомін.

23 листопада на YouTube-каналі українського ведучого Слави Дьоміна вийшло нове інтерв’ю з відомою артисткою Олею Поляковою. Знаменитість відверто розповіла про стосунки з чоловіком Вадимом Буряковським та про його теперішній бізнес.

Полякова розповіла, чим зараз займається чоловік Буряковський

Слава Дьомін поцікавився у Полякової, що зараз робить Вадим Буряковський, оскільки співачка почала частіше говорити, що коханий живе за її гроші. Артистка відповіла, що цей фактор не означає, що чоловік нічим не займається, тож розсекретила його рід діяльності.

“Він живе за мої гроші, але це не говорить про те, що він нічим не займається. В нього є завод, який придбав дуже давно і дуже давно цей завод просто стояв, і тільки тягнув”, – розповіла Полякова.

Оля Полякова зізналася, що Вадим має партнера по бізнесу, з яким разом роблять побутову техніку для міст, а саме снігоприбиральні машини, сміттєвози. Завод чоловіка має назву “Будмаш”, який, за переконаннями зірки, справді з класною технікою.

Після розповіді про бізнес Вадима Буряковського, співачка, сміючись, підкреслила, що вперше прорекламувала справу свого чоловіка. Полякова зауважує, що коханий має більшу бізнес-жилку, ніж в неї, оскільки вона в цьому не тямить й нині займається лише творчою діяльністю.

Оля Полякова залишила чоловіка, забрала дітей та поїхала геть
Полякова розповіла, чим зараз займається чоловік Буряковський

Мережею ширилися чутки, що артистка насправді не кохає свого чоловіка, а їй потрібні були лише гроші. Утім, на це Оля з посмішкою запримітила, що вже 10 років вона його фінансово “тягне”, тому вважає, що коханому з нею дуже пощастило.

Оля Полякова зауважила, що Вадим реалізований чоловік, і не вважає, що він “невдаха”. Тож, не реагує на розмови пересічних громадян та щаслива у стосунках з коханим чоловіком. Закликала жити своїм життям, орієнтуватися тільки власні бажання та мрії, йти своєю дорогою й нікого не слухати.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.