Лідія Таран прокоментувала зовнішній вигляд Марічки Падалко: яка атмосфера панує в колективі 1+1

Зірка каналу 1+1 Марічка Падалко знялася у незвичайній фотосесії, яка вразила всіх її зіркових колег. Навіть подруга із Франції Лідія Таран не втрималася від коментаря.

Зірка 1+1 ведуча Марічка Падалко дуже рідко ділиться власними фотографіями в Instagram. В основному вона більше розповідає про події в країні, благодійні заходи, в яких бере участь, а також висловлюється на різні теми. А нещодавно телезірка взяла участь у дуже красивому та незвичайному проєкті, де з’явилася у вельми несподіваному образі. Про це зірка телеканалу 1+1 розповіла у своєму мікроблозі.

Так, на сторінці Падалка з’явилися кадри з фотосесії, де вона постала у національних кримськотатарських костюмах. Кожен із образів був доповнений гарною вишивкою золотими та срібними нитками, аксесуарами та прикрасами. У коментарі Марічка розповіла, що проєкт “Сенсі, що об’єднують”, у якому її запросили взяти участь, присвячено об’єднанню української та кримськотатарський культур.

Марічка Падалко вразила незвичайним оброзом
Марічка Падалко вразила незвичайним оброзом

“Я могла бути кримською татаркою у минулій житті – на стільки природньо я почувалася у національному вбранні на зйомках для кампанії, обличчям якої я стала”, – написала Падалко.

Марічка Падалко вразила незвичайним оброзом
Марічка Падалко вразила незвичайним оброзом

Насправді телезірка, яка є корінною киянкою, виглядала традиційним національним вбранням дуже гармонійно. Як тільки Марічка оприлюднила кадри з бекстейджу та зйомок і запропонувала своїм фолловерам вибрати образ, який сподобався їм найбільше, у коментарі відразу прийшли її зіркові колеги. Юрій Горбунов та Слава Дьомін відзначили публікацію “лайком”, а подруга Лідія Таран, яка зараз живе та намагається побудувати кар’єру у Франції, куди переїхала після початку війни, не втрималася та залишила коментар.

На її думку, найкрасивіший кадр із Марочкою був перший, де вона у темно-синьому оксамитовому вбранні, допиляний золотистими прикрасами та традиційним головним убором.

Зазначимо, що Марічка Падалко та Лідія Таран багато років працювали на одному телеканалі у службі новин. За цей час колеги встигли потоваришувати. Коли Ліда приїжджала до Києва, її супроводжувала саме Марічка.

Марічка Падалко та Лідія Таран
Марічка Падалко та Лідія Таран

“І сльози, і сміх, і обійми – ми не бачилися п’ять місяців і невідомо, коли побачимось знову, але частинка України зараз у кожному з нас, де б ми не були”, – писала після зустрічі з подругою телезірка.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.