Оля Полякова відверто розповіла, чи готова стати бабусею в 44 роки: Маша залишиться без квартири в Бостоні

Українська співачка Оля Полякова відверто розповіла, чи готова стати бабусею у свої 44 роки. Артистка переконує, що її донька не збирається так рано народжувати.

У новому інтерв’ю, на яке зірку запросив ведучий та блогер Слава Дьомін Оля Полякова зізналася, чи задумувалася вона, що може стати бабусею в цей час. Інтерв’юер пригадав, що її бабуся няньчила онуку вже в 43 роки, тож було дуже цікаво почути ставлення до цього у самої артистки.

Маша Полякова поскаржилась на життя і навчання в Лондоні
Оля Полякова відверто розповіла, чи готова стати бабусею в 44 роки

Оля Полякова з емоціями відповіла, що не думала про це та й не бачить себе бабусею в 44 роки. Щобільше, вона впевнена, що 18-річна донька Маша не збирається так рано народжувати.

“Ні, я про це не думаю. Це тупість. Моя дитина не збирається робити з мене бабусю, а якщо збирається, то збирай манатки, Машо, ніякої квартири ти в Бостоні не получиш, будеш сама розбиратися, бабусею вона мене зробить, я тебе зроблю”, – з гумором відповіла співачка.

Слава Дьомін поцікавився в Полякової, чим зараз займається її донька. Знаменитість розповіла, що Маша знову зробила свій бенд. Додала, що вона дуже самостійна та талановита.

Оля пригадала, що старша донька сама вступила до вишу в Берклі, який вважають найкращим музичним ВНЗ у світі. Розповіла, що туди 100 тис. людей вступають, а беруть лише тисячу з них. Ба більше, Маша не просто вступила, а й вибила собі стипендію, тому зіркова мама справді пишається досягненнями своєї дитини.

Маша Полякова
Оля Полякова відверто розповіла, чи готова стати бабусею в 44 роки

Поки Маша чекає початку зимової сесії, вона активно займається творчістю. За словами Олі, донька зібрала свій бенд, який грає панкрок, а також вони записали україномовні пісні та вже дають свої концерти.

Згадала, як у Маші був концерт, а разом з тим у неї з жовчного пішов камінь. Далі її забрали до лікарні, утім, дівчина сказала, що їй треба виступати, тому лікарі відпустили доньку Полякової на дві години. Після цього випадку співачка порівняла свою дитину із собою, оскільки Полякова завжди встає і їде до людей при будь-якому своєму діагнозі.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.