Проміняв Каменських? Стало відомо, з ким Потап може крутити роман на стороні – всю правду вже не приховати

Український блогер Богдан Беспалов, який раніше повідомив публіці про імовірне розлучення Потапа та Насті Каменських, розповів, чи є щось між Потапом та співачкою Katarina.

У випуску своїх пліток та обговорень актуальних тем з українського шоу-бізнесу відомий блогер Богдан Беспалов не міг оминути згадки в пресі про Потапа та його нібито роман на стороні з артисткою Katarina.

Беспалов з власних каналів зв’язків доповідає актуальну інформацію глядачам на своєму YouTube-каналі. Тож, і цього разу він розповів, що насправді між Олексієм Потапенком та співачкою Katarina, з якою репер представив дуетну роботу “Рай де?”.

Як повідомляє Богдан, між виконавцем Потапом та його колегою виключно ділові зв’язки. Потапенко прагне й надалі успішно вести свої справи, тому співпрацює з багатьма артистами, аби мати заробіток з продюсерства.

“Зараз у Потапа з цією дівчиною немає нічого. Якщо зміниться становище речей в даному контексті, ми з “кошенятами” вам першими повідомимо”, – розповів блогер.

Беспалов зауважує, що Katarina справді платить йому дуже гідні кошти, щоб Потап її продюсував. У будь-якому випадку так говорять люди, котрі безпосередньо перебувають біля цього дуету. Закликав глядачів не сплутувати поняття, де є професійні зв’язки, а де можуть бути любовні стосунки.

Нагадаємо, що наприкінці березня 2023 року блогер Богдан Беспалов один з перших повідомив про розлучення Насті Каменських та Олексія Потапенка. Він переконує, що подружжя вже не живе разом та справа дійсно йде до офіційного розірвання стосунків.

Стало відомо, з ким Потап може крутити роман на стороні

Згодом співачка в інтерв’ю, на яке її запросила телеведуча Маша Єфросиніна дала спростування всім пліткам і запевнила, що розлучатися з чоловіком Потапом не збирається. Утім, де ж правда – час покаже, оскільки пара може обирати позицію мовчання.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?