Співачка Jerry Heil відверто розкрила свої жіночі почуття до Володимира Дантеса: “Зірковий краш”

Нещодавно українська продюсерка та авторка пісень Jerry Heil показала шанувальникам свого бойфренда, а вже у новому інтерв'ю заговорила про почуття до Володимира Дантеса. Що приховує співачка?

Бойфренд Яни Шемаєвої

28-річна співачка Яна Шемаєва, що більш відома за своїм сценічним псевдонімом Jerry Heil, зробила відверте зізнання щодо свого особистого життя. 20 листопада зірка опублікувала допис у своєму Telegram-каналі. На фото Яна позує із загадковим хлопцем, що прикриває лице.

“Рік. Я кохаю тебе!”, – залишила опис Шемаєва.

Новина стала справжньою несподіванкою для шанувальників, адже раніше виконавиця розповідала, що до 24 років жодного разу не мала серйозних стосунків. Подробиць про свого обранця Jerry Heil поки не розкриває, навіть вирішила не показувати аудиторії знімки, де можна було б повністю побачити його обличчя.

"Нам треба уже хлопчик". Співачка Jerry Heil зізналась, які почуття має до Володимира Дантеса
Нам треба уже хлопчик. Співачка Jerry Heil зізналась, які почуття має до Володимира Дантеса

Однак шанувальники вже встигли залишити свої коментарі:

“ЦЕ ЗАРАЗ БУЛО МАКСИМАЛЬНО НЕОЧІКУВАНО”

“Брат? Чи хлопець?”

“Я в себе не можу прийти. Такий приємний шок”

“Та жесть!! Думаю всі тут нереально щасливі за Яну!! Реально найкрутіша подія року!”

Jerry Heil про Володимира Дантеса

Влітку цього року співачка створила власний лейбл “NOVA” та вже займається продюсуванням молодих українських виконавиць. У нещодавньому інтерв’ю для проєкту “Ближче до зірок” Шемаєва зізналась, що не планує співпрацювати з вже відомими артистами. Проте, як зазначають в сюжеті “Ближче до зірок” – “Є у неї один краш”. Яна розповіла, що хотіла б працювати з Володимиром Дантесом.

“Я дуже хочу захантити Дантеса на наш лейбл, ну бо нам треба уже хлопчик”, – жартома каже Jerry Heil.

"Нам треба уже хлопчик". Співачка Jerry Heil зізналась, які почуття має до Володимира Дантеса
Нам треба уже хлопчик. Співачка Jerry Heil зізналась, які почуття має до Володимира Дантеса

Молодим артистам вже доводилось працювати разом. Екс-учасник гурту “ДіО.фільми” Володимир Дантес мав тривалу перерву в музичній кар’єрі. У 2019 році артист повернувся на сцену з треком “Тепер тобі 30”. Співавторкою пісні стала Яна Шемаєва, яка на той час увірвалась в український медіапростір з хітом “Охрана отмєна”.

Схожі статті

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.