49-річна Олена Мозгова вразила зізнанням про розлучення з відомим співаком: “Дякую за урок, ти вільний!”

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова вперше за багато років розповіла про свої стосунки з колишнім чоловіком Олександром Пономарьовим.

У шлюбі з Олександром Пономарьовим Олена Мозгова виховувала аж двох дівчат. Красуню Зою вона народила у попередніх стосунках, а от Женя з’явилася у союзі з виконавцем. Вони були неймовірною парою: талановитий виконавець, який незабаром став Золотим голосом України, а також дочка впливового композитора Миколи Мозгового стали ніби ідеальною партією.

Олена Мозгова вразила зізнанням про розлучення з Пономарьовим

Однак, робити свої стосунки офіційними на законному рівні обидва не поспішали. Варто відмітити, що Олена Миколаївна ніколи не ставилася до шлюбу з великою повагою і зізнавалася, що взагалі не розуміє ролі печатки у паспорті.

Микола Мозговий тим часом не надто полюбив свого зятя. Але вибір дочки прийняв. Вже незабаром стало відомо, що пара прийняла рішення розлучитися. Офіційна причина: Мозгова закохалася в іншого чоловіка, але наголошувала, що не зраджувала.

Олена Мозгова вразила зізнанням про розлучення з Пономарьовим

Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою
Олена Мозгова вразила зізнанням про розлучення з Пономарьовим

Олександр Пономарьов не зміг довго мовчати. В одному зі своїх інтерв’ю, він зізнався, що людина, яка зруйнувала його шлюб — це Едуард Клім, який на той час був продюсером Гайтани.

Як відомо, у Мозгової та Кліма ніколи не було роману. Але через 20 років Пономарьов дасть ексклюзивне інтерв’ю, в якому звинуватить Олену в численних фізичних зрадах.

Зірка відреагувала на це дуже бурхливо. Здавалося, що між ними вже все владналося, Олена Миколаївна регулярно отримувала від свого колишнього чоловіка квіти і ніколи з ним не скандалила публічно. Після почутого зірка попросила колишнього чоловіка назавжди її забути. І лише через 2 роки наважилася на ще один коментар стосовно цих стосунків.

“Я пробачила тобі. Усе перемолотила, усе пережила, усе передумала, усе проаналізувала, – написала вона. – Люди зустрічаються не випадково. Ми всі одне для одного урок. Дякую за урок, ти вільний”

У ньому вона заявила, що всі ми стаємо досвідом одне для одного. І Олександр Пономарьов, як джерело досвіду зжив себе. Тож Мозгова вирішила з ним попрощатися привселюдно.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.