Дан Балан став батьком та сховав сина за кордоном: молдавський мачо не зміг втримати свою велику таємницю

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан усе своє життя дотримується образу такого собі холостяка та серцеїда, якого неможливо закохати в себе.

Велика кількість зірок віддає перевагу секретності у тому, що стосується їхнього особистого життя. Особливо це відбувається зі знаменитими чоловіками. Причина даної моделі поведінки дуже проста — кумири намагаються не відлякати своїх потенційних шанувальниць, які люблять їх не тільки за творчість, але й за харизму. Жінки мають схильність закохуватися у виконавців та навіть сподіватися на романтичне знайомство з ними.

Здавалося б це марні фантазії, які не мають жодного зв’язку з реальністю, і тим не менш, велика кількість артистів по всьому світу неодноразово мали скандали у зв’язку з тим, що крутили романи зі своїми фанатками. Тобто, ці думки не можна назвати ілюзіями.

ЗМІ розповіли про сина Дана Балана

Дан Балан відгуляв весілля
Молдавські ЗМІ розповіли про сина Дана Балана

За офіційною версією, Дан Балан жодного разу не був одруженим, а також не має дітей. При цьому зірка говорить про те, що позитивно ставиться до шлюбу та весілля, але до вибору майбутньої дружини підходить з великою прискіпливістю.

У артиста була неймовірна кількість романів з нею різноманітнішими дівчатами по всьому світу. Балан був помічений з моделями, переможницями конкурсів краси, починаючими вокалістками, тощо. Але якщо по копирсатися в архівних статтях найрізноманітніших видань, то можна знайти доволі цікаву інформацію про його невдалий шлюб.

Так, безліч платформ ще 10 років тому надавали інформацію про його союз з румунською моделлю Еллою Крупеніною, яка нібито прожила з ним у шлюбі 5 років, а також народила чоловіку сина. Хлопчика нібито назвали Аланом. Наскільки ці дані відповідають дійсності сказати важко, адже артист навіть їх не коментував.

Також говорили про те, що зіркові мама та син проживають не в Молдові та Румунії, а осіли в Ізраїлі. Примітно, що в юності Дан Балан сам проживав у даній країні у зв’язку з роботою свого батька Михая, який є дипломатом. Але що з цього всього є правдою досі залишається загадкою, адже плітки про сина Олега Винника, наприклад, виявилися правдою. А от інформація про дочку Наталії Могилевської була суцільною брехнею.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.