Пригожин у розпачі: Лайма Вайкуле назвала умови для відновлення її виступів на батьківщині Пугачової

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле, що одразу засудила агресора, заявила, що не збирається повертатися на російську сцену. не всім висловлювання артистки припало до душі.

Знаменита артистка Лайма Вайкуле з перших днів повномасштабного нападу росії на Україну засудила оркостан. Співачка впевнена, наразі її виступи на території країни агресора неможливі. Проте, жінка не виключає можливості відновлення концертів, але за певних умов.

За словами зірки, якщо росіяни покаються та визнають себе винними у кровопролитній війні, вона розгляне можливість повернення на сцени росії. Думка співачки не залишилася без уваги. На висловлювання Лайми відреагував прокремлівський Йосип Пригожин.

“Ніколи не виступатиму в Росії, можу про це сказати сміливо. Може бути, якщо будуть вибачення і покаяння, якщо все зміниться”, – повідомила Вайкуле.

Артистка Лайма Вайкуле назвала умову для її виступу в росії
Латвійська співачка назвала умову для її виступу в росії

Музичний продюсер з піною у рота доказує, що артистка вже нікому не цікава. Звісно без образ не обійшлось. Путініст назвав Лайму дов**нутою. Чому не потрібна нікому артистка викликала таке обурення не зрозуміло. Але п’ята точка Йосипа спалахнула від гніву.

Лайма Вайкуле розгнівала Пригожина
Лайма Вайкуле розгнівала Пригожина

Чоловік вважає, що росія дала артистам блага, якими вони залюбки користувалися. А тепер “невдячні”, нападають на його “святу” країну. Він порадив артистці займатися своїми справами та не втручатися до рф. Дивно це чути, від тих, хто увірвався до чужої суверенної держави.

“Ви розберіться зі своїми, до нас лізти не треба. Росія нікому нічого не винна, тому що ви користувалися всіма благами РФ, глядацькою аудиторією, заробляли гроші”, – виразив нікому непотрібну думку путініст.

Пригожин визвірився на Лайму Вайкуле
Пригожин визвірився на Лайму Вайкуле

Z-патріот досі вважає, що його думка важлива. Проте, люди, що вміють мислити розуміють – лялька кремля не варта ні уваги, ні часу. А закордонні артисти давно зрозуміли, з ким стояли на одній сцені.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.