49-річний Сергій Жадан прокоментував розлучення після 15 років шлюбу: невже причина в Христині Соловій?

Нещодавно, у червні 2023 року, Сергій Жадан розлучився з обраницею. Вперше, чоловік прокоментував причини свого рішення та привідкрив завісу свого особистого життя.

Фронтмен популярного українського рок-гурту “Жадан і Собаки” Сергій досить різностороння людина. Окрім музики, чоловік займається письменництвом, а його твори потрапили до шкільних підручників. Протягом 15 років, чоловік був у шлюбі з Іриною Куніциною. Виявилося, що пара давно не живе, як подружжя та не веде спільний побут.

Пара познайомилася у видавництві “Фоліо”, де Ірина працювала. У шлюбі екскоханці мають доньку. Дівчинку звуть Марія, їй 10 років. Наразі, Ірина займається керівництвом благодійного фонду, який заснувала разом з музикантом.

Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення
Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення

Після початку великої війни, Сергій вивіз дружину та доньку за кордон, адже залишатися у Харкові було небезпечно. Проте, за словами співака, не відстань стала останньою крапкою у стосунках. Чоловік не виключає, що кілометри впливають на близькість, але у їх пари інша ситуація.

Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення
Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення

За словами Жадана, підтримувати зв’язок з близькими, це важливо. А для стосунків, це справжнє випробування. Проте, причину свого загадкового рішення письменник так і не назвав. Тому, шанувальники можуть тільки здогадуватися, чому розпався шлюб довжиною у 15 років.

“У нас трішки інша ситуація була. Але якщо говорити в принципі, то справді, для багатьох із нас сьогодні є визначальним фактор кілометрів, фактор розірваності, фактор порушення усталеного способу життя”, – пояснив музикант у інтерв’ю для YouTube-каналу Соні Кошкіної.

Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення
Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення

Тему нових стосунків Сергій залишив у таємниці. Ведуча натякала на роман с молодою виконавицею Соловій, але чоловік залишив це в таємниці. Він тактично відмовився відповідати на запитання.

“Давай ми не будемо торкатися мого особистого життя аж так глибоко”, – відповів співак.

Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення
Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення

Схожі статті

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.