Невже вагітна? Настя Каменських розчулила Потапа і публіку новиною: “Особливий час для мене”

Незважаючи на чутки про розлучення, Настя Каменських та Потап продовжують обмінюватися милими повідомленнями. Що насправді відбувається у зірковій родині?

Настя Каменських і Потап, як і раніше, залишаються найбільш обговорюваною парою в українському шоу-бізнесі. Крім творчості, в Мережі активно говорять про їхнє особисте життя. Багато хто вважає, що парочка давно розлучилася і вже незабаром оголосить про це публічно. Інші ж навпаки впевнені, що в зірковій сім’ї панує мир і спокій і вже незабаром станеться те, що так давно від них чекають. Мова йде про появу спадкоємця. А поки шанувальники гадають, що насправді відбувається між Настею та Потапом, парочка продовжує інтригувати новинами та обмінюватися милими повідомленнями.

Настя Каменських та Потап
Настя Каменських та Потап

Так, напередодні Каменських оприлюднила пост, де розповіла, що після тривалої перерви знову повертається до активної роботи і має намір здійснити усі свої плани, які раніше відкладала.

“Особливий час для мене — це робота на студії, музичні пошуки, народження нових пісень.
Нарешті поступово я повертаюсь до активного творчого процесу, до всіх своїх планів, які відкладала”, – написала Каменських.

У супроводі артистка оприлюднила знімок, на якому сидить у робочому кріслі та уважно дивиться прямо у камеру. Далі вона зізнається, що завжди вірила, що лише творчість допоможе їй упоратися з труднощами, з якими їй довелося зіткнутися останні півтора роки. Що саме робота допомагає їй йти до своїх мрій та майбутнього, тому не можна зупинятися, а потрібно використовувати кожну нагоду, щоб продовжувати жити.

Настя Каменських розчулила Потапа і публіку новиною
Настя Каменських розчулила Потапа і публіку новиною

“Чекаєте нові пісні від мене?”,- запитала у своїх шанувальників Настя.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Один із перших відреагував Потап, який засипав дружину “сердечками”. Відповідь Насті не змусила довго чекати.

Настя Каменських розчулила чоловіка і публіку приємною новиною
Настя Каменських розчулила чоловіка і публіку приємною новиною

Нагадаємо, що після повернення в Україну в Мережі почали активно поширюватися чутки про розлучення пари. За цей час Настя Каменських та Потап жодного разу не засвітилися на публіці разом та не дали жодного спільного інтерв’ю. Подейкують, що зараз вони мешкають у різних країнах, Настя в Україні, а Потап знову рвонув за кордон.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.