Онучка Софії Ротару вразила своїм щоденним лакшері-меню без натяку на гречку: “Тар-тар, сашимі, біла риба”

Внучці Софії Ротару всього 22 роки, вона давно живе в Нью-Йорку, де веде розкішне життя і не збирається за це ні перед ким виправдовуватися.

Незважаючи на те, що Софія Ротару намагалася не афішувати розкішне життя, яке вела останніми роками, її онука – Соня Євдокименко не соромиться демонструвати це на публіку.

У своєму мікроблозі 22-річна дівчина вже встигла похвалитися апартаментами, якими обзавелася за роки життя в Нью-Йорку, численними подорожами на найдорожчі курорти світу, а також вбраннями та прикрасами від відомих брендів. Судячи з фотографій, які регулярно з’являються в Мережі, онука Ротару ні в чому не відмовляє.

Так, нещодавно Соня вирішила поділитися своїм раціоном харчування та оприлюднила значний список продуктів та страв, які обов’язково присутні у її щоденному меню. Гречки ви там точно не побачите, натомість дізнаєтесь, що вранці 22-річна модель п’є лише воду чи каву. Це може бути американо чи капучино на вівсяному молоці.

Онучка Софії Ротару вразила своїм раціоном харчування в США
Онучка Софії Ротару вразила своїм раціоном харчування в США

Перший прийом їжі у Соні о 12-13 годині дня. На вечерю в онуки Ротару суп із гарбуза чи мінестроне, салат та риба. Це може бути тар-тар, сашимі чи біла риба, запечена в духовці. З десертів Соня найбільше віддає перевагу сорбету з манго, а також морозиву з фісташкок. Протягом дня вона п’є газовану воду та чай (молочний улун або зелений).

У дівчини вже є улюблені ресторани у Нью-Йорку, куди вона ходить разом із друзями.

На запитання шанувальниці про “хейт”, який, можливо, прилітає їй у Мережі, після публікацій свого лакшері-життя в США, Соня відповіла, що в її житті є лише кілька людей, думка яких їй важлива.

“Мені не потрібно пояснювати себе чи привертати ще більше уваги до неправдивих історій. Люди, чия думка важлива для мене, знають правду і можуть прийти до мене особисто, щоб щось роз’яснити”.

Онучка Софії Ротару вразила своїм раціоном харчування в США
Онучка Софії Ротару вразила своїм раціоном харчування в США

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.