Сталося те, чого вона боялася: Віктор Павлік відмовився від операції, а Катя Репяхова тепер сама з дитиною

Четверта дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова приголомшила новинами про чоловіка, який кинув її маленькою дитиною у самий невідповідний момент.

Четверта дружина 57-річного Віктора Павлика – блогерка та засновниця дитячого бренду одягу Катерина Репяхова, яка вдвічі молодша за артиста, активно веде свій блог в Instagram, де ділиться з шанувальниками найпотаємнішим. Сьогодні, 27 листопада, дівчина з самого ранку оприлюднила фото, де стоїть посеред двору із сумним поглядом:

“Настав день, якого я боялася найбільше”, – написала вона в коментарі.

Молода дружина Павліка приголомшила новинами про чоловіка
Молода дружина Павліка приголомшила новинами про чоловіка

Читачі її блогу відразу припустили, що сьогодні Віктору Павлику робитимуть операцію на серці, яку йому настійно рекомендували лікарі, проте молода дружина повідомила, що він категорично відмовляється її робити і, залишивши її із сином у Києві, поїхав на гастролі.

Молода дружина Павліка приголомшила новинами про чоловіка
Молода дружина Павліка приголомшила новинами про чоловіка

Якраз цього дня у столиці була негода – шквальний вітер та снігопад.

“Чоловік поїхав на гастролі, і тепер усе на мені. Побажайте мені сил”, – написала Катерина.

Потім вона показала відео, на якому ледве виїжджає з двору на машині, як тягне коляску з дитиною нерозчищеною дорогою, а так само як роздягає його в приймальні дитячого садка. Забігаючи наперед, скажемо, що з усіма труднощами Катя легко впоралася.

Молода дружина Павліка приголомшила новинами про чоловіка
Молода дружина Павліка приголомшила новинами про чоловіка

Нагадаємо, що Катерина Репяхова завжди дуже докладно розповідає про своє життя. Щодня в її “сториз” з’являється кілька відео, на яких відображені всі її поточні справи. Передплатники в курсі навіть найінтимніших моментів. Коли Репяхова робила пластичну операцію, то привезла із собою оператора, який усе зняв на камеру. Кожен свій похід до косметолога, в салон краси та на тренування вона також знімає на телефон. І навіть про те, що знаменитому чоловікові потрібна операція на серці, шанувальники дізналися з мікроблога Каті.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.