Кінця та краю не видно: блогерка Анастасія Покрещук розповіла, що ще збільшила втричі крім вилиць та грудей

Блогерка Анастасія Покрещук, яка має найбільші вилиці в Україні, вперше розповіла про всі свої пластичні операції, які зробила останнім часом.

Напевно, вже ніхто не пам’ятає, як раніше виглядала блогерка Анастасія Покрещук. Дівчина зробила все, щоб кардинально відрізнятись від усіх. Зараз вона відома, як володарка найбільших вилиць в Україні, а може навіть і у світі. Зазначимо, що Анастасія не лише попрацювала над обличчям, а й над тілом. Так, нещодавно епатажна красуня засвітилася на світській вечірці, де одразу ж привернула до себе увагу, не лише яскравою одежною, довгими нігтями та незвичайною зачіскою. Кореспондентка програми “Неймовірна правда про зірок” не могла прогаяти чудовий шанс поспілкуватися з Настею.

Анастасія Покрещук майже довела себе до досконалості
Анастасія Покрещук майже довела себе до досконалості

Усі питання були пов’язані із пластикою. Блогерша із задоволенням розповіла про свої останні маніпуляції із зовнішністю. Так, нещодавно Покрещук стала володаркою нового бюста.

Покрещук не знає, який у неї зараз розмір грудей, натомість зізналася, що у кожній по 1050 мл силікону. Про це вона ще розповідала у клініці.

Потім Покрещук перерахувала все, що зробила собі останнім часом. Найбільше маніпуляцій було на сідницях – ліпофілінг, це коли беруть жир з тіла і перекачують у п’яту точку, там же стоїть імплант (глютеопластика). Прес також не натуральний. Кубики сформовані за допомогою  “канюлів”. Крім регулярних уколів у вилиці, губи та підборіддя, Покрещук видалила грудки Біша і вдавалася до ліпосакції.

Анастасія Покрещук майже довела себе до досконалості
Анастасія Покрещук майже довела себе до досконалості

Зупинятися Покрещук на цьому не збирається. Щоправда, скільки вона вже витратила грошей на тюнінг, розголошувати не поспішає, аргументувавши це тим, що не любить розповідати про ціни. Зазначимо, що уколи в вилиці та губи Анастасія Покрещук робить собі сама і навіть знімає це на камеру.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.