Дантес кардинально змінив життя після розлучення з Дорофєєвою: няньчить не своїх дітей і робить з ними уроки

Раніше український співак Володимир Дантес заявляв, що не хоче мати дітей. Однак зараз артист бавить дітлахів своєї нової коханої, дизайнерки Даші Кацуріної. Чи переглянув чоловік своє ставлення?

Протягом 7-ми років дизайнерка Даша Кацуріна перебувала у шлюбі з ресторатором Михайлом Кацуріним. Експодружжя має двох спільних дітей – 7-річну доньку Олександру та 2-річного сина Івана. Після розлучення з чоловіком, Кацуріна вступила у стосунки з виконавцем Володимиром Дантесом. Попри свою позицію щодо дітей, новому бойфренду Даші вдалось знайти спільну мову з малечею.

Дантес про дітей Кацуріної

В одному з інтерв’ю Дантес зізнавався:

“Мені здається чим далі, тим більше я чайлдфрі”

За словами артиста, виховання дітей це дуже важкий процес. Його напружує постійний галас та неспокій. Особливо Дантеса дивує, коли пара виховує двох або більше дітей. Проте співак зазначив, що насправді не є прихильником ідеології чайлдфрі, про це він говорить жартома. Однак визнає, що батьківство – велика відповідальність.

Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми
Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми

Нещодавно Вова та Даша показали аудиторії своє нове житло, тож тепер пара живе разом та спільно виховує дітей Кацуріної. Дантес розповів, що діти дають йому мотивацію бути відповідальним та більше заробляти. Як зізнався Володимир, аби забезпечити родину з дітьми, потрібно докладати багато зусиль.

“Ще більш велика відповідальність – це коли ти розумієш, що у дітей є мама і тато. Треба не забувати, що я не батько і у них є свій батько. Відповідальність – це коли у тебе дуже близькі стосунки не з твоїми дітьми” – поділився музикант.

Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми
Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми

Дантес часто бавиться з дітлахами, коли Даші потрібно вирішувати свої справи, і йому це подобається. Володимир також похизувався, що для 2-річного Івана є авторитетом.

Кацуріна активно веде особисті блоги у соцмережах, тож часто ділиться з шанувальниками родинними знімками. Днями дизайнерка опублікувала нове відео. На кадрах можна побачити, як Дантес допомагає доньці виконувати домашнє завдання.

“Українська мова з Володимиром Дантесом”, – залишила підпис Даша.

Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми
Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.