Потап і Настя Каменських розлучилися та живуть окремо: чому пара не оголошує про розрив шлюбу офіційно?

Навколо шлюбу Потапа та Насті Каменських продовжують збиратися хмари. Вже неодноразово прозвучала думка про те, що пара розлучилася і знову черговий журналіст заявляє про їхній розрив.

Вперше чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа прозвучали, коли співачка повернулася до України одна. Сталося це в серпні минулого року. Фанати очікували на приїзд зіркового подружжя ледь не 6 місяців. Ба більше, на цей рахунок було немало критики та хейту.

Зокрема дісталося Олексію, який розповідав, що захищає Батьківщину, перебуваючи в Іспанії. Подейкували, що репутаційні втрати продюсера серйозно відобразилися на кар’єрі співачки, і саме тому сталася криза в стосунках.

Настя Каменських із чоловіком Потапом
Артур Адамов повідомив, що Настя Каменських та Потап розлучилися

Втім, і Настя Каменських, і сам Потап дану новину неодноразово спростовували. У своєму інтерв’ю артистка заявила, що чоловік не з’являється на фотографіях та відео на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лише тому, що намагається прийти до тями та пристосуватися до нових умов. Мовляв, в нього це виходить набагато гірше, ніж в інших.

На додачу Настя сказала, що вони не зобов’язані транслювати своє особисте життя в Instagram. Однак до даної думки публіка поставилася скептично саме через те, що раніше зірки постійно піарилися за рахунок своїх взаємин.

Артур Адамов повідомив, що Настя Каменських та Потап розлучилися

Здавалося б останнім часом Настя та Потап почали більше з’являтися разом на людях. Олексій світиться в українських містах, і навіть їздив разом з дружиною на відпочинок.

І знову в інформаційному просторі з’явилося повідомлення на рахунок їхнього розлучення. На цей раз його автор – радіоведучий Артур Адамов, який стверджує, що Олексій та Настя більше не живуть разом.

“Нещодавно я почув у приватній розмові, що Потам і Настя Каменських розлучилися, – заявив радіоведучий. – Він зараз живе за кордоном, а Настя тусується в Україні. З собачкою у лісі гуляє – я бачив в Інстаграм. Я не можу зрозуміти, чому це вона в Україні. Вони ж разом їхали. Вона дуже швидко повернулася”

Також Артур поділився, що пара от-от має заявити про своє розлучення, але не поспішає через особисті причини співачки. Таку саму інформацію надає і Богдан Беспалов.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?