Анастасія Приходько розповіла про свій скандал із Вірою Брежнєвою: новорічний концерт із “родзинкою”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько знову розповіла про свої негативні почуття до колеги Віри Брежнєвої та розповіла про неприємний інцидент у зв'язку з нею.

Після 24 лютого в українському шоу-бізнесі сталися глобальні зміни. Зокрема їх принесли виконавиці, що близько 8 років виступали на російській естраді, та коли настала пора обирати сторону, повернулися на батьківщину.

Серед них опинилися дуже популярні артистки, такі як Світлана Лобода та Віра Брежнєва. Остання наробила набагато менше гаміру навколо своєї персони, і тим не менш, встигла заробити ворогів.

Віра Брежнєва вразила заявою після розлучення з Костянтином Меладзе
Анастасія Приходько розповіла про конфлікт з Вірою Брежнєвою

Мова йде про Анастасію Приходько, яка свого часу також активно виступала у російській федерації, але після 2014-го здивувала публіку твердою позицією на цей рахунок.

Анастасія Приходько розповіла про конфлікт з Вірою Брежнєвою

Віра Брежнєва привітала доньку з днем народження
Анастасія Приходько розповіла про конфлікт з Вірою Брежнєвою

Артистка впевнена, що колег-зрадниць приймати було не можна, а також не приховує свого негативного ставлення до них. Ба більше, нещодавно Приходько зізналася, що не потрапила на зйомки новорічного вогнику саме через свою антипатію до Віри Брежнєвої.

За словами співачки, її колегу, яка не так давно проживала щасливо в Італії разом з чоловіком Костянтином Меладзе та заробляла гроші в москві, запросили виступити для українського глядача. А от від кандидатури самої Анастасії відмовилися, мовляв, через через її запальний характер.

Анастасія Приходько розповіла про конфлікт з Вірою Брежнєвою
Анастасія Приходько розповіла про конфлікт з Вірою Брежнєвою

І Приходько розуміє чому. Співачка зізналася, що якщо опиниться поруч з Вірою Брежнєвою на одній сцені, то скандалу не уникнути.

“Бачите, як цікаво. Саме зараз у “Жовтневому палаці” проходить запис новорічного вогника, де вас вітатиме з 2024 роком, роком Дракона, Віра Брежнєва. Тим більше цікаво, що в афішах вона не була вказана. Я добре знаю організаторів. мене не покликали, бо й вони мене добре знають. Я вас не вітатиму з Новим роком, мене там немає. Тому що вони знали, що це буде скандал”, – сказала Приходько.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.