Роман між Марією Яремчук і Олександром Пономарьовим: співак навіть не приховував почуттів до молодої колеги

Після успішного дуету Олександра Пономарьова і Марії Яремчук у мережі досить довго ходили чутки про їхній роман, але найбільше масла у вогонь підлив сам артист.

Немає абсолютно нічого дивного у тому, що публіка бажала бачити Олександра Пономарьова та Марію Яремчук парою. Коли дует вперше з’явився на сцені стало очевидно, що артисти виглядають разом прекрасно і цього факту нічого не може змінити.

Тим паче, що на той момент серця або обох були вільними. Достатньо тривалий проміжок часу навколо знаменитостей ходили чутки про їхні любовні стосунки, аж допоки Олександр не вирішив добряче познущатися з публіки.

Роман між Марією Яремчук і Олександром Пономарьовим

Роман між Марією Яремчук і Олександром Пономарьовим

Так, в одному зі своїх коментарів Олександр Пономарьов заявив, що в нього роман з його партнеркою по сцені. Зробив він це дуже неочікувано.

“Ви відстали від життя, у мене з Марічкою Яремчук роман! Так, тепер я офіційний хлопець Яремчук!”

Близько через місяць Пономарьову довелося спростувати власні слова. Чоловік заявив, що це був жарт, і до того ж хороший, якщо про нього продовжують активно говорити.

Марія Яремчук ніяким чином не виправдовувалася і не намагалася прикритися гумором, а відкрито відповіла на питання журналістів, що в неї не має любовних стосунків зі співаком.

Цікаво, що вже через декілька місяців артистка повідомила про те, що прийняла рішення піти зі сцени. Офіційна причина — фобія публічних виступів. Для аудиторії почути це від дівчина, яка усе своє життя взаємодіяли з естрадою було дивно. І тим не менш, щось змінити не було можливим. Незабаром зірка Яремчук згасла.

Не дивлячись на завершення кар’єри, Марія Назарівна продовжує спілкування з Олександром Пономарьовим. Це можна помітити за їхньою взаємодією в соціальних мережах.

Після 24 лютого Марія Назарівна не тільки почала виходити на зв’язок зі своїми шанувальниками, але й навіть виступала на сцені Євробачення, хоча запевняла, що більше на сцену ніколи не вийде. Фанати також отримали можливість послухати нову пісню артистки, яку вона записала рік тому. Але про повернення на естраду мова не йде.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.