Фанати помилилися? Солістка “The Hardkiss” Юлія Саніна розповіла, чому не вважає Тіну Кароль своєю подругою

Шанувальники творчості Юлії Саніної та Тіни Кароль не раз помічали, що жінок пов'язують не тільки робочі відносини. Чи насправді жінки дружать у житті?

Декілька років тому, у 2019 році популярні українські артистки Юлія Саніна та Тіна Кароль записали спільний трек. “Вільна” – це своєрідний маніфест про жіночі долі, щиру дружбу та підтримку. Після прем’єри, шанувальники та слухачі запідозрили жінок у товариських відносинах. А співачки підкреслювали теплі стосунки ходячи в гості одна до одної.

Більш того, Саніна набила на руці тату, на якому зображена вона та її товаришка Тіна Кароль. А під їхніми портретами красуються слова з їх пісні “Я не боюсь. Я тепер вільна”.

Юлія Саніна розповіла, як ставиться до Тіни Кароль
Юлія Саніна розповіла, як ставиться до Тіни Кароль

А у 2020 році, на проєкті “Танці з зірками” виконали спільний танок. Тоді Тіна назвала Саніну найулюбленішою жінкою на проєкті.

Проте, сама Юлія не поспішаю ставити ярличок подруги на Король. Жінка зізналася, що їй імпонує товариство співачки, у них є спільне та їм приємно спілкуватися. Але, через складні графіки та велику зайнятість, відбувається це не часто.

Юлія Саніна розповіла, як ставиться до Тіни Кароль
Юлія Саніна розповіла, як ставиться до Тіни Кароль

На проєкті Клопотенка “Пекельні борошна” співачка поділилася своїми відчуттями. За словами Юлії, артистки активно будують кар’єру та приділяють їй багато уваги. Тож, часу на дружні теревені, або вечірні посиденьки не залишається.

“Ми хороші знайомі, скажімо так. Артисткам взагалі дуже важко дається дружба. Я відчуваю до неї теплоту і вона до мене. Списуємося”, – розповідає Саніна.

Юлія Саніна розповіла, як ставиться до Тіни Кароль
Юлія Саніна розповіла, як ставиться до Тіни Кароль

Також, Саніна висловила свою думку, щодо Олега Винника та повернення співака до української аудиторії. Жінка вважає, що люди не пробачать Виннику його нещирості та зрадливості, які Олег проявив до своїх шанувальників та фанатів.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.