Оля Полякова розповіла про момент, коли в її життя прийшла розкіш і багатство: “Я папіка знайшла”

Знаменита українська співачка Оля Полякова розповіла про те, де і як зустріла свого майбутнього чоловіка Вадима, який на той момент був заможним бізнесменом.

Оля Полякова зустріла своє кохання більше 20 років тому. Зірка познайомилася на корпоративі з на той момент одруженим бізнесменом. Вадим Буряковський був вже не молодим, але мріяв про дітей, яких досі не мав.

Під час першої зустрічі Поляковій вдалося неабияк зачарувати підприємця, тож знайомство продовжилось. Артистка потрапила у любовний трикутник, з якого доволі швидко вибралася. Зірка неодноразово зізнавалася, що одразу поставила Вадима перед вибором і змусила його зробити.

Оля Полякова розповіла про знайомство з майбутнім чоловіком

Оля і Вадим Полякови
Оля Полякова розповіла про знайомство з майбутнім чоловіком

Незабаром чоловік розлучився і взяв у дружини молоду красуню. Через рік вона народила йому первістка. Донька Маша дуже схоже на свого батька, і з віком це стає все помітніше. Через декілька років на світ з’явилася крихітка Аліса. На той момент Оля Полякова була вже популярною виконавицею.

Оля Полякова висловилася про стосунки у шлюбі з бізнесменом Буряковським
Оля Полякова висловилася про стосунки у шлюбі з бізнесменом Буряковським

Про минулі часи зірка згадує трепетом та сміхом. Наприклад, в інтерв’ю Славі Дьоміну зірка пригадала про свій досвід роботи моделлю. За словами співачки, вона демонструвала на українських подіумах білизну.

“У мене навіть світлина є з Роберто Каваллі. Він робив показ у Києві, я ходила в нього на показі”

Тоді журналіст одразу запитав про зрілих чоловіків, які охоче приходять на покази та обирають собі жінок на подібних заходах. Однак Оля Полякова одразу дала зрозуміти, що ця історія не про неї.

“Ніяких “папіків” на тих показах не було. Може, мені просто не щастило? – зізналася виконавиця. – Мені пощастило потім. Я свого “папіка” знайшла, але не на показі”

Нагадуємо, що у період цього довгого шлюбу навколо пари неодноразово з’являлися чутки про розлучення. Однак, кожного разу зірка їх спростовує. При цьому співачка не боїться розповідати про те, які в них стосунки з чоловіком, через що вони сваряться, як кохають одне одного.

Зараз Вадиму вже 61 рік. Діти пари підросли, а справи у чоловіка не завжди йдуть вгору.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.