Таня Григорівна Ліберман: п’ять найцікавіших фактів про Тіну Кароль, які вас здивують, бо ви їх не знали

Здавалося, що за 20-річну кар'єру Тіни Кароль публіка змогла впізнати співачку з різних сторін. Але завжди є речі, які недоступні для широкого глядача.

Не уродженка України

Тіна Кароль народилася на території сучасної російської федерації. Втім, прожила вона там зовсім мало. Незабаром батьки зірки опинилися в Україні та ростили свою дочку в Івано-Франківську. Родина повернулася на свою батьківщину, і хоча Кароль з’явилася на світ у Магадані, завжди залишалася українкою.

Не поділила зі Світланою Лободою чоловіка

Стала відома причина ворожнечі між Тіною Кароль і Світланою Лободою
Стала відома причина ворожнечі між Тіною Кароль і Світланою Лободою

Проблеми між виконавцями розпочалися ще за часів, коли обидві тільки здобували популярність. Про ворожість від своєї колеги першою повідомила Тіна Кароль.

“Ще тоді була від неї така ворожість. Вона мене, здається, звинуватила, що я в неї чи тіні вкрала чи щось таке, просто хотіла бути сама в гримерці. Але продюсери мюзиклу сказали, що це дурість”

Пізніше з’явилася інформація, що Світлана Лобода відбила у Тіни Кароль її перше сильне кохання — режисера Дмитра Тубольцева.

Має пасинка

Незадовго до початку стосунків між Тіною Кароль та Євгеном Огіром у останнього народився позашлюбний син. З матір’ю хлопчика у продюсера не було стосунків, а тому дитина росла без батька в сім’ї. За неофіційними даними, хлопчика назвали Женею. Чи спілкується на даний момент син артистки Веніамін зі своїм братом досі невідомо.

37-річна Тіна Кароль інтелігентно присоромила Світлану Лободу
П’ять найцікавіших фактів про Тіну Кароль

Батько Тіни Кароль ніколи не був на її концертах

Артистка дуже рідко говорить про свого батька. Попри те, що в неї неймовірно теплі стосунки з усіма членами сім’ї, з татом все складніше, і за невідомих причин. Зокрема в інтерв’ю артистка розплакалася, розповівши, що чоловік жодного разу не був у глядацькуму залі, коли його дочка була на сцені. Якось він чекав на Кароль у машині біля будівлі, поки поп-діва відігравала концерт.

Зірку обожнюють в Казахстані

П’ять найцікавіших фактів про Тіну Кароль

До 2014 року Тіна Кароль активно працювала з російськомовною аудиторією. Не дивно, що вона користувалася неабиякою популярністю серед росіян та білорусів. Але більшість українців навіть не здогадується, що в Казахстані артистку обожнюють, завжди чекають та з трепетом зустрічають, коли вона наносить візит до країни.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.