Колишній чоловік Соломії Вітвіцької повернувся в сімʼю: “Ні про що не жалкую, ні за чим сумувати не буду”

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька декілька років тому розлучилася з режисером Владом Кочеткова. Після 24 лютого вони волонтерили, але пізніше чоловік пішов захищати Батьківщину.

Історія кохання Соломії Вітвіцької та Влада Кочаткова залишається доволі нестандартною, так як пара попри сильні почуття одне до одного та прив’язаність не змогла ужитися і прийняла рішення про розлучення. При цьому одразу після розставання Соломія та Влад демонстрували неабиякі ніжні взаємини.

Після 24 лютого екс-подружжя проводили разом багато часу, допомагаючи співвітчизниками впоратися з бідою.

Пізніше телеведуча неодноразово зізнавалася, що вони розійшлися як нормальні люди без скандалів та злості, і продовжують підтримувати зв’язок. Якийсь час Влад після розірвання стосунків навіть дарував колишній дружині квіти та допомагав їй у буденних справах. Наприклад, забирав з аеропорту. Здавалося, що вони навіть можуть помиритися. Судячи з усього, все склалося не так.

Колишній чоловік Соломії Вітвіцької повертається з війни

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим
Колишній чоловік Соломії Вітвіцької повертається з війни

Минулого року Кочатков пішов захищати свою країну. Від нього майже не було новин, хіба що Соломія давала короткі коментарі на цей рахунок. Але нещодавно стало відомо, що режисер повертається до мирного життя. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, заявивши, що робить це по сімейним обставинам.

Користувачі вважають, що мова може йти про вагітність його нової обраниці, адже ще не так давно він був холостяком, а зараз мова йде про родину.

Натомість Соломія Вітвіцька не має жодної ексклюзивної інформації, якою б могла поділитися з журналістами і днями раніше також повідомила про те, що її колишній чоловік демобілізувався.

Здебільшого у коментарях підписники діляться бентежним настроєм. Мовляв, незрозуміло, як чоловіку вдалося через півтора року врегулювати дане питання та зі спокійною душею повернутися додому. Однак, режисер запевняє, що все законно та правильно з морально -етичної точки зору. Мовляв, відслужив півтора роки і пора додому.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?