Цибульська та Полтавська у захваті: Тімур та Інна Мірошниченко вразили чуттєвими кадрами – тільки вдвох

Одна з найромантичніших пар українського шоубізнесу – зірковий ведучий Тимур Мірошниченко зі своєю дружиною Інною знялася у чуттєвій фотосесії. Усі колеги та шанувальники у захопленні!

Після того, як у родині українського коментатора, журналіста та ведучого Тімура Мірошниченка та його дружини юриста Інни Мірошниченко з’явився прийомний син Марсель, за життям пари почали спостерігати ще більше шанувальників. Усі хочуть знати, як проходять будні у багатодітній родині, як маленький Марсель, який до двох років перебував у житомирському дитячому будинку, навчається приймати кохання мами, тата, старших сестри та брата.

Тімур та Інна Мірошниченко вразили кадрами з романтичної фотосесії удвох

Тімур та Інна Мірошниченко вразили кадрами з романтичної фотосесії удвохДеякі пости в Instagram, де всю родину можна побачити разом, набирають понад десятки тисяч переглядів та сотні коментарів. Проте, напередодні Тімур та Інна оприлюднили кадри зі своєї останньої фотосесії, де знялися лише удвох, як пара закоханих, які стрімко почали набирати перегляди та захоплені коментарі від зіркових колег, серед яких Ольга Цибульська, нова дружина Володимира Остапчука – Катерина Полтавська, Слава Дьомін, Аліна Шаманська, співачка М’ята та багато інших.

“Без перебільшень найбільше моє щастя у житті – зустріти тебе.
Лише ти можеш підтримати мене у всіх моїх ідеях, не роздумуючи.
Ти робиш мене кращою своїм теплом і любовʼю.
З тобою я завжди усміхнена і з напівприкритими від задоволення очима.
І до цього не звикаєш. В це пірнаєш все глибше і глибше”,- підписали кадри Мірошниченки.

Тімур та Інна Мірошниченко вразили кадрами з романтичної фотосесії удвох
Тімур та Інна Мірошниченко вразили кадрами з романтичної фотосесії удвох

Зазначимо, що це виглядало дуже чуттєво і зворушливо. Окреме слово треба сказати про музичний супровід – пісні Billie Eilish “I love you”, яка ідеально передала настрій та почуття Тімура та Інни.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.