Співачка Ірина Федишин показала справжнє закулісне життя артистів: “В машині одразу є і шафа, і хата”

Співачка Ірина Федишин зараз готується до масштабного туру Україною та країнам Євросоюзу. Зірка поділилась з шанувальниками, як виглядає робочий процес та показала життя артистів за лаштунками.

Ірина Федишин часто комунікує з аудиторією за допомогою особистих сторінок у соцмережах. Тут з’являються анонси нових заходів, часто можна почути спойлери до нових пісень та побачити репости відео, що зняли слухачі. Днями співачка опублікувала Insta-stories, в яких відзвітувала шанувальникам про свою підготовку до гастрольних заходів. На кадрах можна побачити, як Федишин сидить у справжньому домі на колесах. Також поряд з нею були члени знімальної команди та старший син Юрій.

“Я зараз знаходжусь в горах, тут падає сніг. Продовжуємо працювати, приїхала зі своєю командою. Продовжуємо творити для вас цікаві сюрпризи різдвяні, новорічні. Я трішечки зайшла зігрітись, тут, до речі, як ви бачите моя гардеробна. В машині одразу є і шафа, і хата, ось так артисти живуть за кулісами”, – розповіла виконавиця.

Ірина Федишин показала справжнє закулісне життя артистів
Ірина Федишин показала справжнє закулісне життя артистів

А у гори Федишин приїхала не просто так, в Карпатах у співачки була фотозйомка. Вона розповіла, що скоро потішить підписників новим святковим контентом. У наступних відео Ірина детально показала свій гардероб та образи, що можна буде побачити у майбутньому фотосеті.

“Моя хата, моя шафа, моя спальна. В гастрольних турах воно десь так приблизно все і виглядає”, – прокоментувала артистка.

Ірина Федишин показала справжнє закулісне життя артистів
Ірина Федишин показала справжнє закулісне життя артистів

Також у Instagram з’явився коротенький бекстейдж, у якому можна було побачити процес знімань. Багато професійних камер та трендові вбрання. Таким чином співачка активно готується до майбутніх концертів, що відбудуться у Польщі, Чехії, Німеччині та у багатьох містах України.

“Подивіться, яка зима! Холодно просто, мороз, але ми для вас готуємо дуже цікаві творчі сюрпризи” – додала Федишин.

Ірина Федишин показала справжнє закулісне життя артистів
Ірина Федишин показала справжнє закулісне життя артистів

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.