Вийшло не з першого разу: як 29-річний онук Ротару опинився за кордоном і хто його забезпечує зараз

Нещодавно стало відомо, що 29-річному онуку Софії Ротару, після кількох невдалих спроб, все ж таки вдалося виїхати за кордон. Хто допоміг зірковому спадкоємцю покинути Україну?

Навесні 2022 року зіркове сімейство Ротару потрапило у гучний скандал. На кордоні з Молдовою було затримано 51-річного сина і тоді ще 27-річного онука відомої співачки, які з групою чоловіків із провожатим за грошову винагороду намагалися незаконно залишити територію України. Відео одразу з’явилося на ТГ-каналах.

Сін та онук Софії Ротару під час затримання під час незаконного перетину кордону України
Сін та онук Софії Ротару під час затримання під час незаконного перетину кордону України

Тоді гучний скандал вдалося зам’яти, проте нещодавно стало відомо, що 29-річному Анатолію Євдокименко все ж таки вдалося виїхати за кордон. Це стало зрозуміло після того, як у мікроблозі онука Ротару почали з’являтися фотографії з краєвидами Парижа. А напередодні стало відомо, хто допоміг 29-річному чоловікові виїхати з України.

Посилаючись на власні джерела Obozrevatel повідомляє, що без допомоги знаменитої бабусі тут не обійшлося. Як стверджує інсайдер, Анатолій робив кілька спроб, за які Софія Михайлівна виклала чималі гроші. Співачка, яка ні в чому не відмовляє коханому онуку, зробила все, щоб він опинився в безпечному місці, коли сама продовжує перебувати в Україні.

Сім'я Софії Ротару
Сім’я Софії Ротару

У публікації також зазначено, що Анатолій, який, як відомо, вирішив спробувати свої сили в музиці, і будує закордоном кар’єру під псевдонімом SHMN, є улюбленцем Ротару, тому вона взяла його на повне забезпечення, поки той не розкрутиться і не зароблятиме сам.

За словами джерела, поки у Анатолія-SHMN виходить не дуже, оскільки у чоловіка надто завищена думка про свій талант, він зухвалий і зі зневагою ставиться до чужої думки, що категорично не сприймають закордоном.

Софія Ротару з онуками
Софія Ротару з онуками

Чи вийде у Анатолія Євдокименко побудувати кар’єру, як у знаменитої бабусі, поки сумнівно, тому можливо їй доведеться забезпечувати всього онука ще довго. А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.