Колишня дружина Остапчука Христина Горняк дала собі чесну оцінку: “Я жінка трішки з привєтом”

Ексдружина телеведучого Володимира Остапчука не приховує, що відвідує психолога. Про свої сеанси психотерапії жінка часто звітує у соцмережах. Днями Горняк поділилась темами, які її наразі турбують

Нотаріусиня Христина Горняк активно розвиває свій фотоблог. У Instagram вона ділиться актуальними новинами, тож нещодавно опублікувала нові історії, у яких розповіла про плани на майбутнє.

“Сьогодні понеділок – це означає, що ввечері в мене терапія, і мені стільки є усього, що запитати та сказати психологу”, – йшлося в першій публікації.

Христина Горняк про операцію

Горняк зазначила, що сьогодні має купу справ, а одна з них – консультація з лікарем, аби призначити дату майбутньої операції. У наступній історії Христина додала, що готується до хірурхічного втручання з видалення нирки.

“Коли я дізналась про свою ситуацію з ниркою, то як ви розумієте, в мене почала вона одразу боліти (психосоматична), бо до того я пила, їла і нічого не боліло”, – поділилась блогерка.

Христина Горняк поділилась результатами психотерапії
Христина Горняк поділилась результатами психотерапії

Христина Горняк про психотерапію

Невдовзі Горняк поділилась думками, щодо зустрічі з терапевтом. Цього разу мова йшла про романтичні стосунки та особисте життя. Вона розповіла, що часто розчаровується в партнерах:

“Ви ж пам’ятаєте, що я жінка з “привєтом” яка їздить сама відпочивати на Мальдіви наприклад. Так от, мені, мабуть, чоловіки теж з “привєтом” попадаються”, – пожартувала Христина.

Ексдружина Остапчука пропрацьовувала свій останній роман і зізналась, що мала різний досвід, проте цей випадок її дуже здивував. Подробиць вона не розкрила, адже як зазначала раніше:

“Якби за мною не спостерігали ЗМІ, я б розповідала вам цікаві романтичні історії з мого життя”

Христина Горняк поділилась результатами психотерапії
Христина Горняк поділилась результатами психотерапії

Однак жінка поділилась до якого висновку прийшла після останнього сеансу. За її словами, основне – не створювати для себе образ людини, аби врешті не розчаруватись. Горняк вирішила не очікувати чогось конкретного від стосунків, тому що все піде не за планом. А також важливо дивитись на вчинки, а не вірити словам.

“Я стільки разів собі кажу це, а все одно вірю в казку!”, – наостанок пише Христина Горняк.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.