Нова Лілія: Мурат Налчаджиоглу, від якого тільки-но з’їхала дружина, вже вийшов у світ з іншою жінкою

Відомий український бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу заінтригував мережу свіжими фотографіями з заходу, на якому засвітився з привабливою незнайомкою.

Мурат Налчаджиоглу прославився в Україні через свій звʼязок з Ані Лорак. Пара прожила у шлюбі майже 10 років, і за цей час неодноразово потрапляла у скандали. Здебільшого вони стосувалися невірності турецького бізнесмена.

Коли ж він потрапив під приціл камер під час обіймів з іншими жінками, то повернути час назад вже було неможливо. Незабаром стало відомо, що подружжя розлучається. Після 2 років життя окремо вони розійшлися на офіційному рівні.

Опіка над спільною дочкою дісталося Кароліні. Вже тоді Мурат активно розвивав свої стосунки з іншою жінкою. Подейкували, що Лілія Реус — абсолютна копія Ані Лорак, що неймовірно не подобалося як бізнесмену, так і його обраниці. Влітку 2023-го пара побралася.

Мурат Налчаджиоглу вже вийшов у світ з іншою жінкою

Не встигло подружжя насолодитися сімейним щастям, як в мережі з’явилися новини про їхнє імовірне розлучення. Спровокували дані чутки дії Лілії.

Дівчина видалила з особистої сторінки в соціальній мережі Instagram спільні фотографії з чоловіком, а також позбавилася статусу його дружини. Пізніше на такий самий крок пішов Мурат. На інформацію про розлучення він відреагував дуже бурхливо, заявляючи, що хоче залишити своє приватне життя приватним. І тим не менш, не насмілився простувати дані, які почали активно поширюватися пресою.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував свій розрив з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу вже вийшов у світ з іншою жінкою

Але здається, що йому доволі швидко вдається зібрати своє розбите серце по шматочкам та оговтатися від любовної драми, адже днями світському заході він з’явився з іншою жінкою – українським продюсером Лілією Кіш. Відповідне фото з’явилося на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а Мурат зробив собі репост.

Мурат Налчаджиоглу вже вийшов у світ з іншою жінкою

Нагадуємо, що зараз Лілія Реус разом зі своєю дочкою знаходяться в Ірландії. Причина розлучення досі невідома, а обидва партнери мовчать та навіть не натякають на те, що могло зруйнувати їхні стосунки так швидко.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.