Яка різниця у віці між чоловіком і жінкою: Полякова і Буряковський, Репяхова і Павлік, Мозгова і Аксельрод

Велика різниця у віці – не перепона, і зіркові пари тому доказ. Українські публічні особистості розповіли, як познайомились та живуть зі своїми партнерами пропри значну різницю.

Оля Полякова і Вадим Буряковський

Стосунки 44-річної співачки Олі Полякової та 60-річного бізнесмена Вадима Буряковського почались із дружніх взаємин. Пара познайомилась на дні народження Вадима, завдяки Михайлу Поплавському, що порадив запросити на захід талановиту співачку.

Полякова розповіла, що майбутній чоловік попросив у неї телефон, після чого вони час від часу зустрічались. За словами виконавиці, це були виключно дружні стосунки. Їй було цікаво та весело з Буряковським, хоч заміж за нього вона не збиралась. Однак згодом їхні взаємини набули романтичного підтексту.

“Ми вирішили бути разом. На що я йому сказала: “Ти одружений”. Але Вадик швидко рішення приймає. Ми почали разом жити”, – пригадує Оля.

У 2004 році Полякова та Буряковський одружились. Наразі пара виховує двох спільних доньок – 18-річну Марію та 12-річну Алісу.

Зіркові пари з великою різницею у віці розповіли про свої стосунки
Зіркові пари з великою різницею у віці розповіли про свої стосунки

Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Четверта дружина Віктора Павліка, 29-річка Катерина Репяхова, була шанувальницею творчості майбутнього чоловіка ще з підліткового віку. Дівчина розповідала, що ходила мало не на кожен концерт Павліка та знає тексти усіх його пісень.

Пара познайомилась у 2015 році, тоді Репяхова приїхала на концерт, що відбувався в Миколаєві. Шанувальниці пощастило заселитись у готель, в якому відпочивав Віктор. Тоді майбутнє подружжя вперше перекинулось кількома фразами, адже Павлік запам’ятав юну дівчину під час виступу.

Зіркові пари з великою різницею у віці розповіли про свої стосунки
Зіркові пари з великою різницею у віці розповіли про свої стосунки

Кілька років потому Катерина почала працювати концертним директором свого улюбленого виконавця, пара перебувала у романтичних стосунках, а вже у 2020 році офіційно одружилась. Подружжя виховує спільного сина Михайла, що став первістком для Репяхової.

Їх часто критикують в Мережі через різницю у віці, що становить 29 років. Однак Катерина запевняє користувачів, що кохає Павліка, а вік аж ніяк не впливає на їхні взаємини.

“Тому що, напевно, доля. Тому що ми випадково зустрілися. Тому що ми були потрібні одне одному. Тому що ми полюбили одне одного”, – відповіла блогерка.

Зіркові пари з великою різницею у віці розповіли про свої стосунки
Зіркові пари з великою різницею у віці розповіли про свої стосунки

Олена Мозгова і Девід Аскельрод

Учасник співочого талант-шоу “Голос країни”, співак Девід Аксельрод та українська продюсерка Олена Мозгова живуть у щасливому шлюбі вже понад 8 років. Познайомилась пара ще у 2005, як пригадує Мозгова:

“Виконавець виявився не лише талановитим, а й дуже самовпевненим юнаком, якщо не сказати нахабним”

Пара має 9 років різниці, тож коли Мозгова та Аскельрод публічно заявили про свої стосунки – аудиторія негативно відреагувала на новину. Суспільство скептично ставилось до їхніх взаємин, дехто навіть вважав, що молодий артист використовує продюсерку, але це не завадило подружжю будувати міцні стосунки. Зараз Олена та Девід виховують спільну донечку Соломію.

Зіркові пари з великою різницею у віці розповіли про свої стосунки
Зіркові пари з великою різницею у віці розповіли про свої стосунки

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?