Співачка KOLA вийшла заміж за іноземця та поділилась подробицями їхніх взаємин: 13 років різниці у віці

Українська співачка KOLA несподівано вирішила поділитись особистим. Після розриву з ексбойфрендом військовослужбовцем артистка розпочала роман з іноземцем, що на 13 років старший від неї.

28 листопада співачка Анастасія Прудіус, більш відома за своїм сценічним псевдонімом Kola, завітала на інтерв’ю для YouTube-проєкту Маші Єфросиніної. 31-річна дівчина розкрила нові деталі особистого життя, що ще донедавна приховувала від шанувальників.

Влітку минулого року Kola повідомила, що розлучається зі своїм нареченим Антоном, що зараз служить у лавах ЗСУ. Надалі зірка утрималась від коментарів про стосунки, проте у новій розмові з Єфросиніною заявила, що таємно одружилась з іноземцем.

Співачка KOLA вийшла заміж: 13 років різниці у віці з коханим
Співачка KOLA вийшла заміж: 13 років різниці у віці з коханим

Що відомо про чоловіка Анастасії

Обранця співачки звати В’ячеслав, сам чоловік родом з Дніпра, проте ще у зовсім юному віці емігрував разом із сім’єю до Ізраїлю. Вперше пара зустрілась на благодійному концерті, Анастасія виступала, а В’ячеслав був одним із організаторів дійства. Їхнє спілкування зав’язалось попри значну різницю у віці, чоловік старший на 13 років. А також Kola додала, що він має дітей від попередніх стосунків.

В’ячеслав вчить українську мову, а Прудіус – іврит. Зазвичай коханий виконавиці спілкується з неї російською, а вона відповідає українською, якщо ж виникають труднощі – Анастасія перекладає. У пари була домовленість, що їхні майбутні діти вільно володітимуть мовами обох батьків.

Співачка KOLA вийшла заміж: 13 років різниці у віці з коханим
Співачка KOLA вийшла заміж: 13 років різниці у віці з коханим

Kola про одруження

Анастасія зазначила, що В’ячеслав не просто її хлопець, а чоловік. Протягом кількох місяців вони були вимушені спілкуватись онлайн, а згодом чоловік запросив співачку до себе в гості. Саме в Ізраїлі він зробив пропозицію молодій обраниці.

“Просто відкривається ця коробочка, і він каже: “Ти не станеш моєю дружиною?” І ми 5 хвилин говорили, що робити. Я українка, патріотка, я не поїду з країни. Чи готовий він переїхати? Він стоїть в ах*рє, каже, ми щось придумаємо. Ну і потім я уже сказала “так”.” – пригадує зірка.

Весілля відбулось у Празі, а розділили цей момент із закоханими лише найближчі родичі та друзі. Зараз подружжя живе на дві країни.

Співачка KOLA вийшла заміж: 13 років різниці у віці з коханим
Співачка KOLA вийшла заміж: 13 років різниці у віці з коханим

Після публікації цього інтерв’ю, Kola написала кілька слів у своєму Instagram:

“Я нервувала і нервую якщо чесно зараз, бо ділюся в цьому інтерв’ю тим, що до сьогодні було лише моїм. Моє життя наразі не має дому… бо це постійне колихання між Україною, Ізраїлем та Європою. Але також в цьому житті з’явилось щось дуже цінне, те що і є моїм орієнтиром – це справжнє, чисте, щире кохання з повагою до одне одного. На яке я не чекала… зовсім не чекала! Я дякую своєму чоловікові за розуміння мене на 100%, за турботу та любов, за віру в мене та довіру, за ніжність та безпеку, яку він мені попри все щоразу дає! Навіть на відстані…”, – пише Анастасія Прудіус

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.