Юрій Горбунов розкрив другу сторону роботи на телеекрані: “Закулісами справи дещо складніші та цікавіші”

Шоумен та телеведучий Юрій Горбунов не приховує, що робота на телебаченні має ряд труднощів, про які публіка ладна не знати. Для того, аби провести якісний етер, ведучі проходять багато етапів.

У новому дописі в соціальній мережі Instagram Юрій Горбунов відчинив завісу свого телевізійного життя. Ексклюзивно для підписників блогу ведучий розповів, як проходять його знімання та весь робочий процес на телебаченні.

Юрій Горбунов зізнався, чому досі не розірвав стосунки з екс-дружиною
Юрій Горбунов розкрив другу сторону роботи на телеекрані

Шоумен не приховує, що кожен глядач звик бачити лише яскраву сторону телеекрана, але за кулісами справи дещо складніші та цікавіші. Все починається задовго до увімкнення камер. Зокрема, якщо знімальний день має відбутися у вівторок, то підготовка до нього розпочинається ще з неділі.

Це особливі дні, під час яких ведучі вчать сценарій, спілкуються з режисером, костюмером, обговорюючи всі деталі. Як виявилося, костюми – це не лише про одяг, це частина історії.

Від самого ранку Горбунов налаштований на знімання, оскільки останні 20 років працює в режимі прямих ефірів. Для Юрія – це стало своєрідним стилем життя. Телеведучому доводиться триматися в кадрі 5/6 годин, а перед цим пережити цілий день репетицій та прогонів. Тож, бути веселим та тримати енергію під час всієї роботи на ТБ, звісно, не так вже і легко.

“Останні 20 років у мене прямі ефіри – це стало своєрідним стилем життя. 5\6 годин прямого ефіру, але перед цим – цілий день репетицій та прогонів. Тримати енергію та веселий настрій протягом усього дня – це завдання” – розповів Горбунов.

Утім, попри всі труднощі знімального процесу, телеведучий зізнається, що жива атмосфера, імпровізації, відгуки аудиторії – те, що він дуже любить. Українські глядачі є частиною шоу, без яких вся робота в кадрі була б даремною.

Схожі статті