Поруч з Квітковою після розлучення з Добриніним засвітився Олексій Суханов: з її обличчя не сходила усмішка

Раніше ніхто навіть не міг уявити, що колись їх побачать разом за одним столом – відома блогерка Даша Квіткова та популярний ведучий Олексій Суханов засвітилися разом на зйомках.

Напередодні новорічних та різдвяних свят на українському телебаченні вже розпочалися зйомки різних програм за участю найпопулярніших зірок, що залишились в Україні. Так, на одному із проєктів засвітилися разом відома блогерка Даша Квіткова та популярний ведучий Олексій Суханов. Про це стало відомо із публікації телезірки. Так, у мікроблозі Олексія Суханова з’явилися фотографії, зроблені в процесі зйомки телепроєкту “Різдво: ти не один”, який вийде в ефірі 24 грудня на каналі 1+1.

Разом з рештою учасників Олексій Суханов та Даша Квіткова сиділи за святковим столом, сервірованим гарним посудом та свічками, а також різними стравами з української кухні, серед яких можна побачити млинці з начинкою, мариновані грибочки, салати та деруни. Блогерша була в ошатному світлому жакеті, телеведучий у чорному піджаку з оксамитовим бантом на шиї. Зважаючи на усмішку Даші, на зйомці панувала тепла дружня атмосфера.

Квіткова та Суханов повечеряли разом
Квіткова та Суханов повечеряли разом

Проте, у коментарях Олексій жодного слова не сказав про свою “сусідку”, натомість зазначив, що вважав за честь налити узвар у келих одного з найвидатніших режисерів України Івана Уривського.

“…попорати одного з найвидатніших режисерів українського театру @ivan_uryvskyi – за честь! …під час зйомок проєкту “Різдво: ти не один”, – написав Суханов.

Зазначимо, що поява Суханова та Квіткової разом на одному проєкт справді була несподіванкою. У реальному житті пара чи шкода коли-небудь перетнулася б, хіба що Даша прийшла на його програму  “Говорити вся країна” і поділилася цікавими подробицями свого розлучення з “Холостяком” Микитою Добриніним. Проте дівчина обрала зовсім інший майданчик і повідомила про раптове розставання з чоловіком у YouTube Маші Єфросініної.

Нагадаємо, що новиною про розлучення з Микитою Добриніним Квіткова вперше розповіла на інтерв’ю з Машею Єфросіною. Щоправда, тоді повірили їй не всі. Довгий час їхнє розставання сприймали, як піар-хід, адже пара лише нещодавно повінчалася, проте вже в червні 2023 року блогерка оголосила, що отримала офіційне розлучення.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?