“Невдячне створіння”: Гучне розлучення фронтмена гурту “СКАЙ” Собчука ошелешило Мережу. Що не поділила пара?

Мережу сколихнула неочікувана новина про розлучення фронтмена гурту "СКАЙ" Олега Собчука. Подружжя перебувало у шлюбі протягом 20 років та має двох спільних дітей, однак дещо пара не змогла поділити.

Відомо, що Олег Собчук та його дружина Марія вже не одноразово проживали кризові моменти у своїх стосунках, кожного разу парі вдавалось зберегти сім’ю. Однак нещодавнє шокуюче зізнання жінки, схоже, поставило крапку в їхніх взаєминах.

Скандальне розлучення

У своєму профілі в Instagram Марія оприлюднила історію. В підписі йшлося про те, що вона протягом 20 років перебувала у токсичних стосунках, але її ментальне здоров’я витримало це випробування.

“На жаль, зараз це проектується на дітей”, – додала жінка.

Подробиці скандального розлучення лідера гурту Скай
Подробиці скандального розлучення лідера гурту Скай

Після цього дружина Собчука оприлюднила текстове повідомлення, яке шокувало користувачів. Контекст свідчить про те, що подружжя обговорювало майно.

“Ноут подарував, і той забрав. Навіть велосипед забрав)!!! Тому про чесність краще мовчи!”, – видно фрагмент повідомлення Марії.

На це чоловік відповів, що не купував дружині авто “через твій язик і обзивання мене пустушкою»”. Та пригрозив, що якщо дружина буде продовжувати скандал – залишить її без квартири. В кінці Олег Собчук додав:

“Ти список хорошого, що я зробив, хоч раз склала? Невдячне створіння…”

Таке висловлювання стало для фронтмена “СКАЙ” останнім, після цього Марія заблокувала його контакт. Наостанок жінка опублікувала Insta-storie, в якому написала, що намагається любити себе та більше не чекати підтвердження, що заслуговує на любов і належне ставлення до себе.

Подробиці скандального розлучення лідера гурту Скай
Подробиці скандального розлучення лідера гурту Скай

Реакція Собчука

Артист відреагував на провокаційні публікації ексдружини. Заявив, що не буде розкривати деталей, але написав звернення у своєму Facebook. Чоловік зазначив, що розлучився ще до війни та продовжує підтримувати стосунки з дітьми – донькою Тетяною та сином Арсеном.

“Життя продовжується”, – завершив допис Собчук.

Подробиці скандального розлучення лідера гурту Скай
Подробиці скандального розлучення лідера гурту Скай

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?