Кухар від Бога Вікторія Булітко приготувала суп, який неможливо розлити: рецепт від зірки “Дизель Шоу”

Актриса Дизель Шоу Вікторія Булітко хотіла порадувати свого молодого партнера кулінарними талантами, щоправда, він не оцінив. А що сказали на це шанувальники?

40-річна зірка ДизельШоу Вікторія Булітко вже давно веде сторінку в Instagram, де докладно розповідає про свою творчість та подорожі, проте про особисте життя артистки ви там нічого не дізнаєтесь, бо вона приховує її за сімома замками. Щоправда, у 2023 році в її мікроблозі стали зненацька з’являтися відео та фото, на яких Булітко у кадрі разом саундпродюсером та звукорежисером ДизельШоу Кирилом Поповичем. Мало того, пара створила дует METELyK та записала пару спільних пісень, після чого в Мережі їм почали приписувати роман.

Вікторія Булітко з Кирилом Поповичем
Вікторія Булітко з Кирилом Поповичем

Що відбувається між Вікторією та Кирилом насправді, поки що залишається загадкою. Проте, днями вони оприлюднили спільне відео, на якому поводяться як справжня сімейна пара. Вікторія в піжамі стоїть біля плити, тоді як Кирило “вичитує” її за суп, вермішель у якому настільки набрякла, що при перевертанні каструлі він навіть не ворушиться. Зазначимо, що Попович у цей час був у домашньому халаті.

“Кухар від Бога”, – коротко підписали ролик.

Як тільки відео з’явилося в Мережі, його відразу почали коментувати. Багато хто впізнав у цій ситуації себе, хтось просто сміявся, інші підбадьорювали Вікторію:

“Зате смачний 100%”, “О я так теж вмію”, “Мабуть, за рецептом Клопотенко”, “Не суп, рагу, напишіть рецепт”, “То, мабуть, за рецептом Каті Осадчої”, “Вбити два яєчки, натерти сирку (скільки не шкода) перемішати, то все! солити не потрібно. І у змащену олією форму перекласти і в духовку хвилин на 25”, “Всі через це проходили. я вже майже навчилася”, – заспокоювали шанувальники господиню Булітко.

Зазначимо, що проблема із супом, яка сталася у Вікторії досить поширена серед недосвідчених господинь. Згодом артистка навчиться правильно розраховувати кількість вермішелі і вже точно не потрапить у халепу. А що ти скажеш з цього приводу?

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.