Брежнєва знову закохана: співачка знайшла заміну колишньому чоловікові Меладзе, і він набагато молодший

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва не так давно зізналася, що дійсно розлучається зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. Втім, з'являється інформація про новий роман артистки.

Факт розлучення Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе заперечували майже півтора роки. Але усе рано чи пізно виходить назовні. Врешті-решт, пара прийняла рішення про те, що необхідно повідомити шанувальникам, що відбувається насправді. Активні подорожі Віри Брежнєвої Європою, підтримка України, нові квіти, — усе це також результат її розставання з благовірним.

Продюсер тим часом знайшов іншу вокалістку і подейкують, що навіть закрутив з нею роман. Але дівчина наполягає на тому, що між ними нічого немає. Зважаючи на численні романи композитора, аудиторія все ж таки схиляється до того, що його серце знову було подароване черговій красуні.

Віра Брежнєва знайшла заміну колишньому чоловікові Меладзе

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва знайшла заміну колишньому чоловікові Меладзе

Віра Брежнєва тим часом переживає не найкращі часи. Їй доводиться активно займатися зміною репертуару, налагоджувати стосунки з українською аудиторією, і, звісно, рухатися вперед в особистому плані.

Ворожка Марія Тиха вважає, що насправді в цій сфері Віра вже має успіхи. Мовляв, у співачки є молодий коханець.

“Я не думаю, що Брежнєва і Меладзе будуть разом. Взагалі ця пара мені здавалася піаром, фейком для телебачення. Ще тоді мені здавалося, що у них немає ніякої любові. Можливо, вона на нього дивилася як на батька, а він на неї – як на дочку. Що ти зробиш? Творчі люди полігамні”

Нагадуємо, що не так давно Віра Брежнєва публічно зізналася у тому, що відчуває страх перед майбутнім через те, що опинилася раптом у доволі невідомій та незнайомій для неї ситуації. Судячи з усього, розлучення з Костянтином Меладзе неабияк її підкосило, адже композитор та співачка знали одне одного 20 років.

Тим паче, що свого часу саме Костянтин Шотайович зміг зробити з артистки справжню красуню та зірку і подарував їй квиток на найвищі позиції в шоу-бізнесі. Безумовно, навіть без його досвіду та допомоги на професійному поприщі Вірі може бути дуже непросто.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.