У Каменських зʼявився новий коханий? Поки Потап поруч, Настя не наважується розкрити особистість обранця

Популярна українська співачка Настя Каменських та її чоловік Потап інтригують мережу своїм розлученням впродовж декількох місяців, але лише нещодавно почали з'являтися нові деталі.

Часто стається так, що зіркові подружжя заперечують факт розлучення, а через рік чи два стає зрозуміло, що плітки були правдивими і пара давно розійшлася.

Буквально нещодавно така сама історія сталася з Вірою Брежнєвою та Костянтином Меладзе, Анею Трінчер та її чоловіком Волошиним. Але подейкують, що цей список незабаром поповнять Настя Каменських з Потапом.

Настя Каменських анонсувала нову пісню про любов
Настя Каменських не наважується розкрити особистість обранця

Поки що пара запевняє, що в них все в порядку, але в мережі з’являються дані про їхнє розлучення, про те, що вони не живуть разом, про численні зради Олексія, а також новий любовний інтерес самої Насті.

Настя Каменських не наважується розкрити особистість обранця

Настя Каменських та Потап
Настя Каменських не наважується розкрити особистість обранця

Якщо про адюльтер Потапа стало відомо ще минулого року, коли наважилася заговорити його колишня підопічна Євгенія Горда, яка звинуватила його у походах наліво, то про зацікавленість Каменських в іншому чоловікові стало відомо публіці лише зараз. І лише завдяки скандальному блогеру Богдану Беспалову, який любить викривати зірок.

За його словами, Настя Каменських повільно, але впевнено рухається у сторону незалежності від Потапа. Мовляв, зірка шукає юристів для того, щоб зробити все правильно. Окрім цього Богдан впевнений, що у Насті Каменських є чоловік, в якого вона закохана, і нібито Потап про це не надто усвідомлює.

За його словами, співачка зрозуміла, що їй потрібно вести переговори з великим лейблом, який буде займатися її продюсуванням.

Також блогер розповів, що співачка не поспішає звертатися до суду через майнові питання. Тим часом Олексій використовує ці затримки на свою користь, адже не хоче відпускати підопічну, в яку інвестував велику кількість грошей та часу.

“У Насті є симпатія до одного чоловіка, але Олексій про це не знає. Він сліпо вірить в те, що вона говорить, тому що зараз вона в домінуючій позиції. Настя не знайшла фахівця, який допоможе їй відтяпати якомога більше”, – підсумував блогер.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.