Найбагатша співачка України Камалія засвітилася на Сицилії з охороною: Захур береже свій головний “діамант”

Співачка Камалія прибула на Сицилію, щоб зустрітися та виступити перед українськими біженцями, які були змушені виїхати за кордон. Як зустрічали артистку?

Незважаючи на розлучення із впливовим пакистанським мільярдером – Мохаммадом Захуром, який багато років будував свій бізнес в Україні, співачці Камалії вдалося зберегти з чоловіком теплі стосунки. Сьогодні вони продовжують виховувати спільних дочок, які зараз проживають із батьком у Великій Британії, а також співпрацюють, як партнери. Камалія із Захуром часто супроводжують один одного на різних світських заходах та благодійних вечорах, де разом збирають кошти на допомогу Україні.

Камалія і Захур
Камалія і Захур

А нещодавно артистка вирушила до Сицилії. Там у Камалії мав відбутися благодійний концерт та зустріч з українцями, які були змушені залишити свої дома через повномасштабну війну. Про це артистка повідомила у Instagram. Так, у мікроблозі Камалії з’явилися фотографії, на яких вона в ефектному вбранні, у супроводі кількох охоронців виходить із елітного авто та прямує до зали.

Найбагатша співачка України Камалія прибула на Сицилію
Найбагатша співачка України Камалія прибула на Сицилію
Найбагатша співачка України Камалія прибула на Сицилію
Найбагатша співачка України Камалія прибула на Сицилію

“Камалія приїхала на Сицилію, щоб зустрітися та заспівати для українських біженців. Її привітали високопосадовці міста Мессіна, Сицилія, включаючи міру міста. Візит організацій @vetrinatv.it Сьогодні вона виступатиме для українських біженців та своїх італійських шанувальників біля шоу Vetrina TV «Magnifica Sicilia Show» на Teatro de Pace del Mela у Мессіні”,- підписала фото артистка.

Схоже, організатори дуже відповідально підійшли до прийому важливої гості. На фотографіях її постійно оточують якісь чоловіки – охоронці та шанувальники, які готові все віддати за автограф та фото з найбагатшою співачкою України.

Найбагатша співачка України Камалія прибула на Сицилію
Найбагатша співачка України Камалія прибула на Сицилію

Нагадаємо, що новина про розлучення Камалії та Мохаммада Захура стала для багатьох справжнім ударом та розчаруванням, адже довгі роки пару вважали ідеальною. Причину розставання зіркове подружжя поки не розголошує, але коли прийде час, Камалія пообіцяла все розповісти, а зараз це “занадто болюча тема” для неї.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.