Кому дістався розкішний триповерховий маєток Ніни Матвієнко? Дочка Тоня і зять Мірзоян уживаються ще з деким

Місяць тому з життя пішла душа української пісні Ніна Митрофанівна Матвієнко і залишила після себе не тільки культурну спадщину, але й матеріальну.

Ніна Митрофанівна Матвієнко пішла з життя дуже тихо. Лише згодом з’ясувалося, що зірка хворіла на рак. Про це повідомив її зять Арсен Мірзоян на останньому інтерв’ю. Артистка скромно жила разом зі своїм чоловіком Петром Гончаром, дочкою Тонею, зятем та онучкою за містом.

У триповерховому будинку артистки місця вистачало всім. Варто відмітити, що зять прийшов туди не так давно, але попри небажання зірки, аби її дочка руйнувала чужу сім’ю, нового обранця Тоні прийняла з посмішкою та відкритими обіймами.

Арсен Мірзоян розповів, кому дістався будинок Ніни Матвієнко

Будинок Ніни Матвієнко, де з нею живуть Тоня, Арсен Мірзоян і онуки
Арсен Мірзоян розповів, кому дістався будинок Ніни Матвієнко

До маєтку повернулася і старша спадкоємиця співачки Уляна. Дівчина тривалий час жила з рідним батьком, але зрозумівши, що мама змогла налагодити особисте життя, вирішила, що їй також необхідно повернутися.

Здавалося, що сім’я стала ідеальною, наче спеціально для телебачення. Їх дуже полюбила публіка, а Тоня Матвієнко постійно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показувала побут своєї сімʼї.

На момент трагедії Ніна Митрофанівна була оточена щасливою та повною родиною. Поруч був навіть її чоловік Петро Гончар, який ще 2 роки тому пішов з дому. Так, зірка скаржилася на свого благовірного, який не витримавши натовпу у маєтку, прийняв рішення виїхати на дачу. Тоді ж прогриміло повідомлення про їхнє розлучення. Ніна Митрофанівна активно скаржилася на свого колишнього на телебаченні, але вже через декілька місяців була вимушена заявити, що сильно погарячкувала. Пара помирилася, Петро повернувся додому.

Арсен Мірзоян розповів, кому дістався будинок Ніни Матвієнко. Похорон артистки

Зараз він залишається повноправним володарем маєтку, в якому продовжують проживати усі члени його родини. Зокрема, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян до квартири. Однак, пізніше співачка зізналася, що через події в Україні їхня мрія була зруйнована.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.