У всіх котики і собачки, а у неї кроль: Світлана Лобода привела свою Бусінку на знімальний майданчик

Співачка Світлана Лобода не шукає легких шляхів як у житті, так і у творчості. Вона завжди прагнула виділятися. Креатив – це стиль її життя! 

Українська співачка Світлана Лобода, яка багато років жила і будувала успішну кар’єру в Росії і за короткий проміжок часу стала там мега зіркою з найбільшими гонорарами, які засліплювали близько сотні тисяч доларів за концерт, після початку війни припинила кар’єру і виїхала за кордон. Вже пізніше стало відомо, що разом зі своїми дітьми та мамою артистка оселилася в Юрмалі, де після невеликої перерви продовжила займатися творчістю. Артистка доповнила свій репертуар україномовними піснями, які поряд зі своїми минулими хітами виконує на благодійних концертах, а також встигла зняти кілька кліпів.

Зазначимо, що не всі творіння Лободи сприймаються однозначно. Іноді її креативний підхід до творчості зрозумілий не всім. Те саме стосується й особистого життя. Коли Світлана вирішила завести домашнього улюбленця, то придбала ні котика і не собачку, а кролицю елітної породи, якій дала незвичайне ім’я – Бусинка. Так, нещодавно артистка разом зі своєю пухнастою улюбленицею приїхала до студії. Ймовірно, щоб знятися з нею у новорічному ролику.

Світлана Лобода зацікавила мережу фото з кролем
Світлана Лобода зацікавила мережу фото з кролем

“Ми з Бусинкою закінчили зйомку і провели 23-й”, – коротко підписала фотографію Лобода.

На знімку разом зі своєю пухнастою Бусинкою співачка позує в міні-сукні, що переливає, з значним вирізом у зоні декольте та стильних окулярах.

Зазначимо, що 2023 за східним календарем проходив під знаком Чорного Водяного Кролика. Таке рідкісне поєднання тварини, кольору та стихії відбувається раз на 60 років. Символом наступного 2024 стане Зелений Дерев’яний Дракон. Сподіваємося, Світлана не заводитиме з цього приводу нового домашнього вихованця. А що ти скажеш?

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.