“Якби він взяв мій телефон – ми б розлучилися”: Оля Цибульська відверто зізналась про ревнощі в стосунках

У новому епізоді YouTube- проєкту "Чат дівчат" співачка Оля Цибульська поділилась подробицями особистого життя. Зірка зізналась до чого її могли довести ревнощі у стосунках з чоловіками

Днями на YouTube каналі радіо “Люкс ФМ” з’явився новий епізод проєкту “Чат дівчат”. Співачки Таня Лі, Оля Цибульська та радіоведуча Таня Татарченко підняли тему стосунків та ревнощів. Цибульська поділилась, що раніше таке почуття її не турбувало, однак в якийсь момент їй стало цікаво перевіряти особисті листування свого партнера.

“Я довго була впевнена, що я не ревнива, від слова взагалі, доти, доки я не відчула ці ревнощі. При чому вони незрозуміло з чим були пов’язані, мені здається, що з перепадами настрою. Десь до років 25 я собі дозволяла іноді вночі взяти його телефон, перечитати його дірект в повідомленнях, в смсках. Потім в років 25 в мене нарешті виросло в голові”, – зізналась Оля.

Оля Цибульська розповіла, що її змусить розлучитися з чоловіком
Оля Цибульська розповіла, що її змусить розлучитися з чоловіком

Співачка зазначила, що не повторює цього тепер, а також додала, що терпіти не може, коли хтось зачіпає її власний телефон. Для неї це приватна територія. За словами Цибульської, в її випадку там неможливо знайти якихось доказів про зраду або ж відвертого флірту, однак:

“Якби він взяв мій телефон – ми б розлучилися”, – відверто зізналась зірка.

Чоловік артистки досить спокійний, тож не реагує емоційно на можливі провокації. Оля розповіла, що навіть намагалась викликати в нього реакцію та створювала приводи для ревнощів, могла фліртувати при ньому з іншими чоловіками. Цибульська була задоволена, адже досягти бажаного все-таки вдалось:

“Ну я пам’ятаю, що він дуже сильно бісився, я відчувала це, що в нього просто закипає чайник, але ж він мене теж добре знає. Він знав, що я бавлюся”, – поділилась Оля Цибульська.

Оля Цибульська розповіла, що її змусить розлучитися з чоловіком
Оля Цибульська розповіла, що її змусить розлучитися з чоловіком

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.