Вагітна Лілія Ребрик несподівано змінила зачіску: на це була особлива причина

42-річна Лілілія Ребрик, яка вагітна третьою дитиною, продовжує активно працювати та займатися тисячею справ. Встигнути все – це тепер її офіційний девіз!

На початку жовтня популярна українська ведуча та актриса Лілія Ребрик повідомила про свою третю вагітність. Зірка вже встигла провести «гендер-паті», де разом із рідними дізналася стать майбутньої дитини. І поки шанувальники вітають родину Диких із швидким народженням ще однієї дівчинки, майбутня багатодітна мама крутиться, як білка у колесі.

У сім'ї Лілії Ребрик та Андрія Дикого чекають третю дитину
У сім’ї Лілії Ребрик та Андрія Дикого чекають третю дитину

Знаменитість займається дітьми, знімається відразу в кількох телепроєктах, грає у спектаклях, а у вихідні облагороджує свою улюблену дачу. Не забуває Ребрик і про зустрічі з шанувальниками.

Так, напередодні Лілія Ребрик оприлюднила кілька фотографій у “сторізі”. На одному зі знімків вона позує навпроти дзеркала з неймовірно красивою зачіскою у стилі Золотого Голлівуду. Волосся актриси було накручене великими хвилями, набагато підчесане і покладено на проділ.

Вагітна Лілія Ребрик кардинально змінила зачіску
Вагітна Лілія Ребрик кардинально змінила зачіску

Доповнили аутфіт стильний брючний костюм із об’ємним жакетом та макіяж. Зазначимо, виглядала Лілія у цьому образі, як справжня голлівудська зірка!

Вагітна Лілія Ребрик кардинально змінила зачіску
Вагітна Лілія Ребрик кардинально змінила зачіску

А вже наступного дня вона вже мчала зі свіжою зачіскою на своєму новому автомобілі розвозити своїх дочок Діану та Поліну до школи та дитячого садка, потім на зустрічі та зйомки, тренування, ще одні зйомки… і так щодня.

“Встигнути все — офіційний девіз мого… щодня. Підйом о 6! Ііііі полетіли! Старша — в школу, молодша — в садочок. Зустрічі, зйомки, завантажити-розвантажити для фонду, зʼїздити в один бік, повернутися в інший і знову зйомки, перекус, тренування! І вже вечір: дітей додому. А ще між цим — тривоги, затори, непогода. Щодень як калейдоскоп подій, виклик спробувати бути вчасно і всюди!”,- підписала відео Ребрик

 

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.