Після новини про поповнення в сім’ї Соловій розповіла про стосунки зі Святославом Вакарчуком: “Вище неба”

Відома українська співачка Христина Соловій вперше за багато років розповіла про свої стосунки зі Святославом Вакарчуком, з яким їй колись приписували роман.

Коли Христина Соловій з’явилася на сцені, її одразу запідозрили у любовному зв’язку з її наставником Святославом Вакарчуком. Дійсно, здавалося неймовірно складним встояти перед цією невинністю та вродою у комплексі. Красуня володіла неймовірно ніжним голосом, шармом юної діви і здавалася такою собі спокусою.

Неодноразово обидва спростовували новини про їхній роман. Власне, жодних доказів зворотнього не було. Мережею просто поширювалися плітки та підозри.

Христина Соловій розповіла про свої стосунки зі Святославом Вакарчуком

Святослав Вакарчук відгуляв розкішне весілля
Христина Соловій розповіла про свої стосунки зі Святославом Вакарчуком

Приблизно з 2019-го складалося враження, що Христина Святослав взагалі припинили співпрацювати. Тим паче, що співачка сама неодноразово говорила, що вони майже не спілкуються. Але все виявилося зовсім не так. Імовірно артисти припинили демонструвати свою активну спільну роботу саме через плітки про їхні стосунки.

Врешті-решт, стало відомо, що у артиста народився син від відомої продюсерки Євгенії Яцути, а Христина Соловій лише розповіла, що привітала свого колишнього наставника з поповненням в родині.

Христина Соловій та Сергій Жадан публічно розповіли про почуття
Христина Соловій розповіла про свої стосунки зі Святославом Вакарчуком

Зараз співачку підозрюють у любовних стосунках з поетом Сергієм Жаданом, з яким вона також активно спілкується. А от їхні дороги з продюсером остаточно розійшлися декілька місяців тому. Про це розповіла сама Христина у публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

“Дякую за прийняття та розуміння мого юнацького максималізму у 2013 році. Дякую за переконання залишитись на своєму імені — Христина Соловій. Дякую за можливість бути поруч, бачити та відчувати, захоплюватись і мріяти вище неба! За все дякую”, – написала виконавиця.

Примітно, що Святослав Вакарчук публічно про розірвання контракту з артисткою ніяк не повідомляв і не розповідав, що привело зірок до висновку, що необхідно прощатися. У той самий час для шанувальників стало сюрпризом, що Вакарчук та Соловій взагалі досі були якось зв’язані.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.