Не все так ідеально: Полтавська після спільного життя з шоуменом Остапчуком відповіла, що в ньому дратує

23-річна журналістка Катерина Полтавська після спільного життя з українським шоуменом Володимиром Остапчуком вперше розповіла шанувальникам, що в ньому дратує.

Про це молода дружина Остапчука розповіла, спілкуючись зі своїми фоловерами, в соціальній мережі Instagram. За словами Полтавської, її дратує в коханому те, що він дуже любить чистоту. Згадала випадок, коли чоловік почав прибирати й тим самим розбудив дружину зранку.

“Те, що він дуже любить чистоту. Я теж її люблю, але не настільки. Сьогодні розбудив мене тим, що пилососив, наприклад”, – зізналася Полтавська.

Полтавська після спільного життя з шоуменом Остапчуком відповіла, що в ньому дратує

До стосунків з медійним чоловіком Володимиром Остапчуком Катерина Полтавська не вела публічного життя, не мала такої кількості аудиторії та не знала, як це бути під прицільною увагою прихильників та преси. Журналістка стверджує, що не цікавилася персоною Остапчука, а тому про його нашумілі розлучення не знала.

Ба більше, зараз вона переконує, її не лякає дещо скандальна слава Володимира Остапчука в шоу-бізнесі, оскільки запевняє, нині знає набагато більше ніж відомо публіці. Каже, що Володимир пропрацював усі моменти та не хоче повторювати помилок з минулого.

Катерина Полтавська
Полтавська після спільного життя з шоуменом Остапчуком відповіла, що в ньому дратує

Нагадаємо, що на початку жовтня шоумен Володимир Остапчук та журналістка Катерина Полтавська відсвяткували першу річницю стосунків. В мережі дівчину називають його “дружиною”, утім, пара про узаконення своїх стосунків шлюбом публіці не повідомляла. Їх роман почався, коли ведучий був ще одруженим вдруге чи, імовірніше, перебував у процесі розлучення.

Для Катерини стосунки з Володимиром стали одними з перших серйозних, а сам ведучий називає дівчину своїм єдиним коханням, тому, без перебільшень, він справді щасливий.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.