Колишня дружина Остапчука Горняк розповіла про свій діагноз та мотивацію щодо операції: “Я в групі ризику”

Колишня дружина українського шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про свій діагноз та операцію. Жінка піддалася сумнівам, чи потрібне їй зараз це втручання.

Нотаріус Христина Горняк відверто поділилася з шанувальниками своїм діагнозом та розповіла, що їй робитимуть операцію з видалення хворої нирки. За словами Христини, лікар Крістіан запевняє, що вона не має показань робити операцію терміново.

Крім того, жінка може спокійно жити й без втручання, оскільки вона давно функціонує з однією ниркою. Утім, блогерка все ще перебуває в групі ризику, особливо, коли може виникнути якесь запалення.

Зауважимо, що юристка стривожена зовсім іншим питанням. Медики попередили, що перш ніж жінка плануватиме народити свого малюка, їй потрібно видалити цю нирку, оскільки вона може стати перешкодою. Тому, для Христини цей фактор став основним, чому варто наважуватися на операцію.

Каже, що лікар Крістіан не вважає, що хвора нирка може впливати на перебіг її вагітності, але є ризик при виникненні інфекцій, якщо вчасно їх не побачити. Фахівець додав, що Христина повністю здорова людина, яка може жити, виключаючи тільки екстремальний спорт, а ще їй доведеться раз на 6 місяців перевіряти кров та здорову нирку.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк
Горняк розповіла про свій діагноз та мотивацію щодо операції

Після консультації у лікаря нотаріус почала вагатися, чи потрібна їй зараз ця операція, адже вона не є терміновою, і це ніяк не впливає на загальне самопочуття. Але дата операції вже назначена, тож, імовірніше за все, Христина таки наважиться на хірургічне втручання.

Нагадаємо, що цього літа Христина Горняк повідомила прихильникам про свій діагноз, який має назву гідронефроз 4 ступеня, атрофія лоханок лівої нирки. Вона перестала функціонувати, однак на якість життя блогерки це не впливає.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?