Особисте життя Тіни Кароль: стосунки, що завершилися зрадою, смерть чоловіка та плітки про романи зірки

Українська співачка Тіна Кароль не вважає за потрібним ділитися інформацією про особисті стосунки з публікою. Проте, мережі відомі деякі факти з її особистого життя.

Беззаперечно, відома виконавиця, поп-діва української сцени Тіна Кароль дуже гарна та талановита жінка. Проте, в особистому житті співачку спіткають невдачі.

У зовсім юному віці, Тіна сподівалася знайти своє жіноче щастя в особі Дмитра Тубольцева. У 2000-му році між співачкою та актором спалахнула іскра. Вони відкрили один одного під час гри в спільному спектаклі. Проте, любов до театру не змогла поєднати серця пари.

Особисте життя Тіни Кароль
Особисте життя Тіни Кароль

Волелюбний Дмитро попався на зраді. Чого, Тіна пробачити не змогла. За словами батька актора, Кароль застукала коханого в обіймах іншої жінки. Пара розлучилася без скандалу, але у серці артистки затаїлася образа. Як стверджує Тубольцев, пізніше, він перепросив у Тіни. Чи пробачила співачка цивільного чоловіка не відомо, проте, вона виконала дві пісні, що написав для неї Дмитро. Хіти “Твої гріхи” та “Обіцяй” створив саме її екскоханий.

У 2006 році співачка почала стосунки з колегою по сцені. Тіна та Кирило Туриченко познайомилися задовго до появи між ними почуттів, проте романтичні стосунки об’єднали пару під час відбору на “Євробачення”.

Особисте життя Тіни Кароль
Особисте життя Тіни Кароль

Артисти приховували стосунки від журналістів та шанувальників. Проте, їх відносини тривали не довго. Пізніше кар’єра почуття притупилися, кар’єра співачки розвивалася Тіна стала відомою, а ось Кирило не зміг підкорити велику сцену. Вони рідко бачилися, тож роман добіг кінця. Пара ніколи не розповідала про причини розірвання стосунків, проте Туриченко зізнався – Кароль розбила йому серце.

Особисте життя Тіни Кароль
Особисте життя Тіни Кароль

Пізніше, Тіна зустріла свого майбутнього чоловіка. Євген Огір відразу сподобався артистці. Він став її продюсером та активно допомагав жінці з кар’єрою. Вже за рік після знайомства, у 2008, пара зіграла таємне весілля. Того ж року співачка народила сина Веніаміна.

Особисте життя Тіни Кароль
Особисте життя Тіни Кароль

Шлюб зіркової пари був зразковим. Кароль заявляла, що життя з Євгеном казка. Вони не витрачали вільний час на сварки, а намагалися насолодитися компанією одне одного. Однак, сімейне щастя обірвалося. Причино стала хвороба продюсера. Євген відчайдушно боровся з раком шлунку, але хвороба взяла верх. Співачка поховала чоловіка у віці 28 років у 2013 році. Вона довго не могла оговтатися від втрати.

Особисте життя Тіни Кароль
Особисте життя Тіни Кароль

Пройшло вже 10 років, та досі, жінка не була одружена вдруге. Шанувальники турбуються про особисте життя зірки та з цікавістю спостерігають за особистим життям Тіни. Особливу увагу викликав молдавський мачо Дан Балан. Під час зйомок шоу “Голос країни-9”, артисти активно вдавали закоханість. Вони фліртували, обіймалися, влаштовували сцени ревності. Проте, були почуття справжні, чи артисти вміло грали на публіку, не відомо. Ні Кароль, ні Балан не спростовували чутки, проте й не підтверджували їх.

Особисте життя Тіни Кароль
Особисте життя Тіни Кароль

Пізніше, Тіну побачили на спільній прогулянці з Дімою Жуком. Танцівник та співачка гуляли вулицею, тримаючись за руки. Фанати відразу запідозрили неладне. Проте, хореограф зізнається, чутки про роман перебільшені, а з виконавицею його пов’язують ділові та теплі дружні відносини.

Особисте життя Тіни Кароль
Особисте життя Тіни Кароль

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?