Майже місцева зірка: Каменських в обтислих сукнях підкорює латиноамериканське ТБ – поки є що показати

Українська співачка Настя Каменських разом зі своїм чоловіком-продюсером намагаються підкорити латиноамериканський музичний ринок та вирушили у турне з парою валіз.

Як відомо, кілька років тому Настя Каменських, вона ж NK, разом зі своїм чоловіком-продюсером Потапом серйозно налаштувалися підкорювати латиноамериканський музичний ринок, проте випустивши кілька треків іспанською мовою, кампанію довелося згорнути через війну в Україні. Майже два роки Каменських виступала із благодійними концертами, де виконувала пісні з нового україномовного репертуару, однак від своєї мрії стати зіркою латиноамериканського шоубізнесу вона так і не змогла відмовитись.

Так, нещодавно Каменських разом із Потапом вирушили у нове турне, мета якого представити латиноамериканській публіці новий іспаномовний трек під назвою “Tu y Yo”. У рамках рекламної програми співачка, у супроводі свого чоловіка-продюсера, активно ходить місцевими телеканалами, де роздає інтерв’ю. Про це Настя докладно розповідає у Instagram.

Так, на одному з фото можна побачити, як артистка позує з ведучим у чорній сукні з пікантними вирізами, яка ідеально підкреслює форми артистки, а ось Настя в такій самій сукні, на іншому телеканалі. Третє фото знову у цьому ж вбранні. Фасон сукні той самий, змінився тільки колір та взуття.

Настя Каменських показала свої образи для латиноамериканського ТБ
Настя Каменських показала свої образи для латиноамериканського ТБ
Настя Каменських показала свої образи для латиноамериканського ТБ
Настя Каменських показала свої образи для латиноамериканського ТБ

Зважаючи на все, вирушаючи в турне, Каменських вирішила не морочитися з нарядами і взяла із собою найменший набір речей. Гардероб Потапа також обмежився парою чорних шортів і майками.

Потап та Настя Каменських намагаються підкорити латиноамериканський музичний ринок
Потап та Настя Каменських намагаються підкорити латиноамериканський музичний ринок

Нагадаємо, незважаючи на спільну поїздку до промотуру, в мережі знову почали поширюватися чутки про неминуче розлучення Каменських з Потапом. Про це одночасно заговорили два джерела – блогер Богдан Беспалов та радіоведучий Артур Адамов, які стверджують, що пара вже давно ухвалила рішення про розлучення, проте не оголошують про це офіційно з “особистих причин”. Можливо через промотур? А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.