Що пов’язувало Світлану Лободу та Надію Мейхер насправді: розкрита вражаюча таємниця колишніх подруг

Відомий український блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці зірок, згадав одну скандальну історію з минулого Світлани Лободи та Надії Мейхер.

Богдан Беспалов – блогер, який регулярно розкриває всі таємниці українських зірок, продовжує інтригувати своїх підписників у YouTube скандальними, давно забутими історіями та чутками.

Богдан Беспалов розповів про справжні стосунки Лободи та Мейхер
Богдан Беспалов розповів про справжні стосунки Лободи та Мейхер

Так, напередодні автор каналу пліток записав випуск, присвячений особистому життю Світлани Лободи, де в хронологічному порядку, з моменту появи артистки в популярному жіночому тріо під назвою ВІА-Гра, згадав про її романи, зокрема про зв’язок з колегою за групою Надією Мейхер, яка тоді виступала під прізвищем Грановська.

Беспалов зазначив, що 14 років тому, вже після того, як Світлана покинула колектив, вона випустила кліп на свою сольну пісню “Чорний янгол”, де зненацька з’явилася Надія Мейхер. Саме з цього моменту в українському шоубізі вперше поповзли чутки про їхній роман.

Кадри з кліпу
Кадри з кліпу

“Мейхер і Лобода дуже зблизилися після того, як Світлана покинула колектив. Вони мали таку тісну дружбу, що з’явилися чутки “Мейхер і Лобода разом”, – розповідає Беспалов.

І хоча блогер постійно нагадує, що його канал заснований на плітках, і не може гарантувати правдивість інформації, у зв’язку Лободи та Мейхер він вірить на 99,9%.

Богдан Беспалов розповів про справжні стосунки Лободи та Мейхер
Богдан Беспалов розповів про справжні стосунки Лободи та Мейхер

“Одні розповідали, що Лобода так і не змогла спокусити Надію Мейхер, а інші казали, що так, теплі обійми склалися, але після цього Мейхер та Лобода розійшлися, “як у морі кораблі”, – каже Богдан.

На завершення він нагадав, що потім про “дружбу” Світлани та Надії забули – “Загадкова історія”, – сказав блогер.

Нагадаємо, що на своєму каналі пліткарів Богдан Беспалов уже встиг розкрити багатьох українських зірок. Саме він першим повідомив про таємне весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна. Блогер точно назвав дату, місце та перерахував майже всіх запрошених гостей. Лише через півтора місяця пара офіційно в цьому зізналася. Також Беспалов першим розповів про розставання співачки Анни Трінчер та блогера Олександра Волошина. Він заговорив про це у своїх програмах улітку. Пара все заперечувала, а днями офіційно оголосили про розлучення.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.