Катерина Полтавська розповіла, чи спілкується з дітьми Володимира Остапчука: “Не бачу в цьому сенсу”

23-річна обраниця Володимира Остапчука, блогерка Катерина Полтавська розповіла шанувальникам, які взаємини має з дітьми свого чоловіка, а також дала чесну оцінку його колишнім дружинам.

Третя дружина телеведучого Володимира Остапчука активно просуває особистий фотоблог у Instagram. Полтавська часто комунікує з аудиторією, тож шанувальники постійно дізнаються нові цікаві та провокативні подробиці про особисте життя зіркової пари.

До шлюбу з Катериною, Остапчук вже двічі був одружений. Першою дружиною шоумена стала Олена Войченко. Експодружжя має двох спільних дітей – 9-річну доньку Емілію та 5-річного сина Евана Олександра. У 2020 пара розлучилась після 12 років спільного життя.

Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука
Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука

Минулого року, в одному з інтерв’ю Остапчук зізнався, що Олена обмежила його спілкування з дітьми. Від початку повномасштабного вторгнення Войченко, Емілія та Еван перебуваю в Канаді. За словами зіркового батька, він намагався дзвонити родині, проте усі його спроби ігнорувались.

Катерина Полтавська про дітей Остапчука

Нещодавно підписники поцікавились, чи спілкується Катерина з дітьми коханого. Полтавська відповіла, що не бачить у цьому сенсу, адже у малечі є мама й тато, а також велику роль грає відстань. Однак, якби діти перебували в Україні, то блогерка залюбки підтримувала б з ними зв’язок.

Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука
Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука

Катерина Полтавська про колишніх жінок Остапчука

Раніше Катерина зачіпала не менш цікаву тему, а саме про колишніх свого обранця. У Insta-storie дівчина зазначила, що зазвичай намагається оминати запитання, які стосуються минулого 39-річного Володимира. Часто схожі речі про які запитує аудиторія, мають негативний підтекст, але Катерина вирішила зробити виключення. Вона вважає, що її чоловік має хороший смак, а його колишні дружини, дійсно, гарні.

“Так, красиві) У Вови хороший смак на зовнішність”, – прокоментувала Катя.

Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука
Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".