Суханов висловився про дочку Ольги Сумської Паперну, яка обрала замість сімʼї москву: “Як з цим живе”

Знаменитий український телеведучий Олексій Суханов вкотре публічно висловився про дочку Ольги Сумської, яка залишилася жити в російській федерації після 24 лютого.

24 лютого Ользі В’ячеславівні Сумській довелося дуже непросто. Цей день став для акторки найчорнішим, адже окрім подій в Україні у зірки сталося особисте горе: з життя пішла її матір Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська, яка не витримала гіркої правди.

Акторку українського театру сім’я була вимушена ховати у екстремальних умовах. Попрощатися з нею приїхали усі близькі, але серед присутніх не було онучки Антоніни Паперної. Жінка на той момент знаходилася разом зі своїм чоловіком та дітьми у Москві.

Молода акторка ще 8 років тому активно говорила про свою мрію отримати російське громадянство. Ольга В’ячеславівна захищала дочку. Мовляв, це бажання ніяким чином не корелюється з політичною обстановкою. Просто спадкоємиця артистки хотіла працювати у певному театрі, і для цього їй необхідно було отримати паспорт.

Олексій Суханов розповів, що думає про дочку Ольги Сумської Паперну

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна пішла на зраду
Олексій Суханов розповів, що думає про дочку Ольги Сумської Паперну

В якийсь момент Тоня навіть зневірилася, адже громадянство їй давати не хотіли. Врешті-решт, вихід знайшовся: дівчина вийшла заміж за російського актора і народила від нього дітей. Станом на 24 лютого українці очікували, що вона як і її колеги заявить про свою позицію, але дочка Ольга Сумської продовжувала мовчати.

Після цього послідував хейт. Антоніна відреагувала швидко і вже через декілька днів закрила свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram для жителів України. Спочатку вона виходила на червоні доріжки в Москві, а згодом взялася активно зніматися в кіно. У той самий час її матір Ольга В’ячеславівна була вимушена пояснювати журналістам, що Антоніна просто потрапила у безвихідну ситуацію, але усім серцем вболіває за свою батьківщину.

Коли стало зрозуміло, що дії дівчини та слова її матері просто не поєднуються у якусь раціональну картину, акторка заявила, що більше не буде намагатися виправдати свою дочку, адже це не етично по відношенню до співгромадян.

Натомість її добрий знайомий Олексій Суханов нещодавно дав новий коментар на цей рахунок.

“Я не знаю, як із цим живе Оля Сумська. Але дочка доросла, сама має нести відповідальність за свої вчинки. От кажуть, що діти за батьків не відповідають. Мені здається, що батьки за дітей – теж. Як соціальний ведучий, можу навести багато прикладів, коли в дитину вкладаєш, але отримуєш протилежний результат. Таке буває. Я не засуджую Олю і не покладаю на неї провину за те, що так сталося з її дочкою”

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.