Тоня Матвієнко отримала від Мірзояна те, через що у родині були скандали: у хід пішли жіночі хитрощі

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко показала, як добилася свого у стосунках з чоловіком Арсеном Мірзояном. Мова йде про справжню майстерність натяків.

Після 24 лютого Тоня Матвієнко як і більшість зіркових матусь була вимушена евакуюватися разом з маленькою дочкою за кордон. Її чоловік Арсен Мірзоян залишився в Україні та активно гастролював з благодійними концертами.

Через декілька місяців співачка зізналася, що їхня родина пережила неймовірну кризу, яка навіть могла призвести до розлучення. При цьому сталося вона через дрібниці, але напруга у взаєминах, яка панувала до цього посилила ефект і зробила розрив цілком реальним для розгляду.

Чоловік Тоні не прислухався до неї, вони не розуміли один одного, через це виникли сварки. Зокрема співачку сильно засмутила ситуація, що вона не отримує від коханого квітів.

Але пізніше пара змогла впоратися з непорозуміннями.  Співачка записала на листочку все, що їй не подобається у стосунках із чоловіком, і дала це йому почитати. На її думку, це стало вдалою ідеєю, адже з того часу Арсен начебто став прислухатися до неї.

Тоня Матвієнко отримала від чоловіка Мірзояна те, через що у родині були скандали

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли, чому вимушені жити з батьками
Тоня Матвієнко отримала від чоловіка Мірзояна те, через що у родині були скандали

Доказ того, що все дійсно налагодилося між ними нещодавно з’явився на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Тоня Матвієнко показала, як швидко чоловік відреагував на її маленький натяк про бажання отримати квіти.

Співачка 1 грудня приблизно о десятій опублікувала своє архівне фото з букетом троянд і запитала підписників, чи люблять вони, коли їм дарують квіти. Через дві години після публікації поста вона показала чоловіка з букетом жовтих троянд.

Судячи з усього, в родині не вірять у прикмети на рахунок кольору квітів, адже велика кількість жінок не любить, коли їм дарують жовті букети, так як існує повір’я: вони призводять до розставання.

Нагадуємо, що місяць тому родина пережила велику втрату. Життя пішла душа української пісні Ніна Митрофанівна Матвієнко.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.