Нікітюк здивувала зовнішніми змінами та карʼєрним зростом: “Буду сидіти в журі” – вже стала самою Роксоланою

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла, з чого розпочалася її кар'єра на телебаченні 10 років тому й вразила змінами у зовнішності. Гумор подарував майбутній зірці квиток у нове життя.

Погодьтеся, що наразі Леся Нікітюк є однією з найуспішніших медійних особистостей. Варто взяти до уваги, що дівчина самостійно прокладала шлях до відомого життя своїм талантом, почуттям гумору та неабиякою харизмою.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram телеведуча розповіла, з чого розпочала власну кар’єру на телебаченні. 10 років тому вона прийшла показати таланти гумористки відомим українським комікам – Володимиру Зеленському та Євгену Кошовому на шоу “Розсміши коміка”.

Леся Нікітюк привселюдно показала величезний живіт
Нікітюк здивувала зовнішніми змінами та карʼєрним зростом

Каже, що з напарницею навіть не розраховували на грошовий приз, оскільки головною метою бачили в тому, аби показати свої мініатюри, номери, і найголовніше хотіли, щоб їхній талант хтось помітив.

Леся Нікітюк не приховує, аби їй тоді сказали, що вони виграють гроші, що після цього шоу її почнуть запрошувати на різні проєкти, а приз їм вручатиме майбутній Президент України, то просто втратила б свідомість.

Можна стверджувати, що розважальне шоу “Розсміши коміка” дійсно стало для Лесі Нікітюк доленосним у її кар’єрі. Ба більше, тепер зірка опиниться по ту сторону сцени, адже буде сидіти в журі цього легендарного розважального проєкту.

Телеведуча щаслива такому ходу подій та щиро хоче, щоб з її легкої руки й посмішки, в когось теж розпочалася успішна кар’єра.

Нагадуємо, днями Леся Іванівна приголомшила шанувальників, примірявши на себе образ, вогняної рудоволосої дівчини. Що цікаво, сама знаменитість порівняла власне перевтілення з всім відомою Роксоланою. Користувачі мережі зазначили, що схожість між ними справді видніється.

Леся Нікітюк в образі Роксолани

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.